Λαμία: Το νέο Peugeot 208 δίνει χρώμα στη "Λευκή Νύχτα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 14:40 Λαμία: Το νέο Peugeot 208 δίνει χρώμα στη "Λευκή Νύχτα"

Έλα να το γνωρίσεις και να το οδηγήσεις σήμερα το βράδυ, στη «Λευκή Νύχτα», στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και το Σαββατοκύριακο στην έκθεση της Peugeot στη Λαμία.

Το νέο PEUGEOT 208 στη διάθεση του κοινού σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις. Το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου έλα να δεις από κοντά το Νέο Peugeot 208 στο Cafe Sketch στον πεζόδρομο της Ρήγας Φεραίου!

Η Peugeot, με αφορμή το λανσάρισμα του δημοφιλούς μοντέλου της ΝΕΟΥ PEUGEOT 208,  διοργανώνει από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ένα OPEN WEEKEND σε όλο το δίκτυο των Επίσημων Διανομέων της ανά την Ελλάδα. 

Με το PEUGEOT OPEN WEEKEND το νέο σαγηνευτικό 208 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις, ώστε να έχει το κοινό τη δυνατότητα να το γνωρίσει και να το οδηγήσει.

«Συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 19.00 ένα με την αγορά της Λαμίας θα γίνει το νέο Peugeot 208 που θα χρωματίσει την «Λευκή Νύχτα». Θα ακολουθήσει Εκδήλωση παρουσίασης στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης,  Ροζάκη Αγγελή 1 στο Sketch.

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου στην έκθεση της Peugeot Αutokar Karellis θα υπάρχουν αυτοκίνητα διαθέσιμα για test drive.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στις εκθέσεις της PEUGEOT πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση όλα τα μοντέλα της μάρκας σε μοναδικές προσφορές!

Το τριήμερο 13 -15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Peugeot Autokar Karellis!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση