«Λευκή Νύχτα» με έκπτωση 20% στο Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 18:54 «Λευκή Νύχτα» με έκπτωση 20% στο Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»

Γνωρίστε τη νέα Χριστουγεννιάτικη Συλλογή, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στη μεγάλη γιορτή της «Λευκής Νύχτας», και αποκτήστε την με έκπτωση -20%!!!

Το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» έχει βάλει τα γιορτινά του και σας περιμένει την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ για να σας παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη Συλλογή του.

Γούρια για το 2020, κοσμήματα για εσάς και τους αγαπημένους σας, διακοσμητικά και αναμνηστικά δωράκια για τους καλεσμένους σας είναι εδώ.

Το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» τα προσφέρει με έκπτωση -20% μόνο για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου!

Στο κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» μπορείτε να βρείτε επίσης το «Γούρι αγάπης», ένα γούρι που φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά για τον Σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Το φετινό μας γούρι είναι ένα παζλ αγάπης, δύο ξεχωριστά κομμάτια που μόνο η αγάπη και η αλληλεγγύη μπορούν να ενώσουν για να σχηματιστεί μία υπέροχη καρδιά.

Οι τιμές είναι από €17 μέχρι €23 και τα έσοδα διατίθενται για τους σκοπούς του συλλόγου.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων με καλή διάθεση, πολλές εκπλήξεις και πολλά κοσμήματα!

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216
Facebook: Κροντηρά
Site: www.krontira.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση