Λαμία: Μάθε πως μπορείς να έχεις φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα και να κερδίσεις 200 λίτρα πετρέλαιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 07:45 Λαμία: Μάθε πως μπορείς να έχεις φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα και να κερδίσεις 200 λίτρα πετρέλαιο

Το πρατήριο υγρών καυσίμων «Ελίν» Ιγγλέζος Παναγιώτης, στην οδό Παπασιοπούλου 13, φροντίζει για τη θέρμανση, αλλά και την οικονομία σε κάθε σας χώρο.

Αποκτήστε τώρα οικονομικά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος «Ελίν Electricon», για το σπίτι και την επιχείρησή σας, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε 200 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης, με την εγγύηση της «Ελίν».

Κάντε νέα σύνδεση «Ελίν Electricon» μέχρι 31 Δεκεμβρίου, και ίσως είστε εσείς ο τυχερός. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020.

Το πρατήριο καυσίμων «Ελίν» Ιγγλέζος Παναγιώτης, είναι επίσημος μεταπωλητής - Ενεργειακός Σύμβουλος - Ηλεκτρικής Ενέργειας/Φυσικού Αερίου «Ελίν Electricon/Aerion» στη Λαμία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 22312 22942 και 6972095197.

Ενημερωθείτε για τα νέα προγράμματα της «Ελίν Electricon», και ζεσταθείτε οικονομικά, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

facebook: Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ Ιγγλέζος Παναγιώτης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση