Λαμία: Το «The Cloud 9» ήρθε για να κάνει κάθε σας εκδήλωση... μαγική!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 07:48 Λαμία: Το «The Cloud 9» ήρθε για να κάνει κάθε σας εκδήλωση... μαγική!

Ένας νέος, υπέροχος και ζεστός χώρος άνοιξε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Χατζοπούλου 33, για να κάνει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας αξέχαστες!!!

Το κατάστημα «The Cloud 9, Events and More», δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τη Μαριέτα Μώρη και τη Μάρω Βαρλάμη, για να εκτοξεύσει κάθε σας στιγμή... στα σύννεφα!

Μιλήσαμε με την Μαριέτα και την Μάρω, που εμπνεύστηκαν το «The Cloud 9», τόσο για τη δημιουργία αυτού του ιδιαίτερου χώρου στο κέντρο της πόλης, όσο και για το πως μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε εκδήλωσή μας.

LR: Τι σημαίνει «The Cloud 9»;

ΑΠ: «The Cloud 9» σημαίνει "Πετάω Στα Σύννεφα"! Είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να νιώθει κάποιος στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, αλλά και όταν επισκέπτεται το κατάστημά μας. Χαρά, γέλιο, προσδοκία, ικανοποίηση, όνειρα!

LR: Τι είναι το «The Cloud 9»;

ΑΠ: Στο «Τhe Cloud 9» εξειδικευόμαστε στη σύλληψη, το σχεδιασμό και τη διοργάνωση εμπνευσμένων concepts, όπως γάμοι, βαφτίσεις, παιδικά party και άλλες κοινωνικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε τα ξεχωριστά αιτήματα των πελατών μας, με στόχο να τους αποφορτίσουμε από μία διαδικασία με έντονο στρες, ώστε να απολαύσουν αυτό που τόσο καιρό περίμεναν και είχαν ονειρευτεί.

LR: Τι θα βρει κανείς στο κατάστημά σας;

ΑΠ: Στο κατάστημά μας ξεκινήσαμε ένα ταξίδι, στο μαγικό κόσμο των παιδιών, των ρούχων και των αξεσουάρ τους. Σας παρουσιάζουμε συλλογές από ελληνικές εταιρείες, χειροποίητα κυρίως προϊόντα, που φημίζονται για την ποιότητα, την εκλεπτυσμένη αισθητική και τις προσιτές τιμές τους, όπως τα "House of Sun Kids", "Radu", "Καρφιτσωμένος Γάτος", "Oh my Hog", "Baby Blue", "LinaS" και πολλές άλλες εταιρείες. Κάθε ρούχο και αξεσουάρ θέλουμε να αποτυπώνει την προσωπικότητα του παιδιού σας.

LR: Γιατί να επιλέξει κάποιος εσάς;

ΑΠ: Πέραν της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων και της πρωτοτυπίας των ιδεών μας, θέλουμε να είμαστε κοντά στις στιγμές ευτυχίας του πελάτη μας και μαζί του να φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις που θα μείνουν μια ζωή.

Να πετάξουμε όλοι μαζί στα σύννεφα!!!

Επισκεφθείτε τη Μαριέτα και τη Μάρω στο «The Cloud 9, Events and More» και είμαστε σίγουροι πως θα σας καταπλήξουν!

«The Cloud 9, Events and More»
Υπεύθυνες καταστήματος: Μαριέτα Μώρη και Μάρω Βαρλάμη
Χατζοπούλου 33, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231308018
Facebook: TheCloud9, events and more
Instagram: thecloud9_eventsandmore

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση