«Φάρμα Δρίβας»: Και φέτος στις γιορτές το καλύτερο χοιρινό στην πιο χαμηλή τιμή!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 07:36 «Φάρμα Δρίβας»: Και φέτος στις γιορτές το καλύτερο χοιρινό στην πιο χαμηλή τιμή!

Η «Φάρμα Δρίβας» έχει φροντίσει και φέτος να έχετε ποιοτικά προϊόντα στο γιορτινό σας τραπέζι, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς !!!

Ελάτε λοιπόν στη «Φάρμα Δρίβας», στο 8ο χιλιόμετρο ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών, στην Ηράκλεια Λαμίας, για τα ψώνια των εορτών και αγοράστε σε μοναδική τιμή χοιρινό κρέας, που παράγεται στην ίδια τη φάρμα.

Και όπως πάντα η «Φάρμα Δρίβας» μας ετοιμάζει καινούργιες νοστιμιές για το γιορτινό τραπέζι.

Δοκιμάστε εξαιρετικό σπληνάντερο χοιρινό, αλλά και το μοναδικό μπουμπάρι.

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά από 08:00΄π.μ. έως 08:00΄μ.μ., και Τρίτη, παραμονή Χριστουγέννων (24/12) από 08:00΄π.μ. έως 05:00΄μ.μ.

Η «Φάρμα Δρίβας» εκτρέφει από την αρχή της δεκαετίας του '70 τους δικούς της χοίρους σε ένα κατάλληλο περιβάλλον με πρότυπες εγκαταστάσεις, ώστε να αναπτύσσονται με ιδανικό τρόπο και τα προϊόντα να διατίθενται στο εμπόριο σε ασυναγώνιστες τιμές και πάνω απ' όλα με απαράμιλλη ποιότητα.

Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της επιχείρησης είναι η εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας τόσο των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών, όσο και των τελικών προϊόντων που θα καταλήξουν στο τραπέζι σας, ενώ χρησιμοποιείται η καλύτερη τεχνολογία και τα πιο υπερσύγχρονα μέσα χοιροτροφίας.

Πρόκειται πραγματικά για μία μοναδική τοπική επιχείρηση, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υπέροχη ποιότητα χοίρων, στην περιοχή της Λαμίας.

Στη «Φάρμα Δρίβας» θα βρείτε επίσης χειροποίητο γύρο χοιρινό, χειροποίητα σουβλάκια και λουκάνικο απλό, λουκάνικο με πορτοκάλι, πικάντικο, αλλά και γεμιστό με τυριά.

Κάντε και εσείς τώρα τις αγορές σας για τα γιορτινά σας τραπέζια, με την εγγυημένη γεύση και ποιότητα «Φάρμα Δρίβας».

Η «Φάρμα Δρίβας» σας εύχεται Καλές Γιορτές!!!

«Φάρμα Δρίβας»
8ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, Ηράκλεια Φθιώτιδας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 81456 & 6944500408
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Φάρμα Δρίβας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση