Εορταστικές εκδηλώσεις, δώρα και μεγάλες προσφορές στο Πολυκατάστημα Πολιτικός!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 07:50 Εορταστικές εκδηλώσεις, δώρα και μεγάλες προσφορές στο Πολυκατάστημα Πολιτικός!

Καταλαβαίνεις πως ήρθαν οι γιορτές όταν… επισκεφθείς το Πολυκατάστημα Πολιτικός!

Mία αξέχαστη εμπειρία έζησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο όλοι οι επισκέπτες του Πολυκαταστήματος “POLITIKOS”, στις εκδηλώσεις που σηματοδότησαν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Την Παρασκευή, στη μεγάλη γιορτή της «Λευκής Νύχτας», τους υποδέχτηκε στην είσοδο μια υπέροχη ορχήστρα με εξαιρετικές μουσικές επιλογές και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν σε όλους τους ορόφους που πολυκαταστήματος με πολλά κεράσματα, δώρα και μεγάλες προσφορές που ξεπέρασαν το -40%!

mesa1

Την Κυριακή, ακολούθησε ένα ακόμη εντυπωσιακό event αφιερωμένο σε γονείς και παιδιά, στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος, με face painting, μπαλόνια, κατασκευές ημερολογίων, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις!

mesa2

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου με ένα νέο, μοναδικό show που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Έτσι, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και παράλληλα να απολαύσουν ένα υπέροχο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του shopping, με πολλές-πολλές προσφορές που ξεπερνούν το -40%!

 Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Στους 7 ορόφους του φιλοξενεί περισσότερα από 200 επιλεγμένα brands, διαθέτει τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, αξεσουάρ, τμήμα αθλητικών ειδών, εσωρούχων, ειδών σπιτιού κι ένα ολοκληρωμένο τμήμα καλλυντικών.

 mesa3

Ανακαλύψτε κι εσείς τις πιο συναρπαστικές ιδέες για εορταστικά δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Ευχαριστούμε για την προσφορά των εξαιρετικών προϊόντων τους τις επιχειρήσεις: Γιαννίτσης Group Α.Ε., Φύλλο και Μεράκι, Πίτας Ήμαρτον, Παραδοσιακά προϊόντα Τσιάτσος, Οινοποιείο Αργυρίου Έρωχος.

mesa4

Πολιτικός!
Ο αγαπημένος γιορτινός προορισμός!
Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!

Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
https://www.facebook.com/politikosshop

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση