Λαμία: Ο νέος χώρος αισθητικής, χαλάρωσης και ευεξίας που θα σας κερδίσει!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 08:00 Λαμία: Ο νέος χώρος αισθητικής, χαλάρωσης και ευεξίας που θα σας κερδίσει!

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κοραή 28, ο πανέμορφος και ζεστός νέος χώρος του «PNOĒ» δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει την περιποίηση, σε πρόσωπο και σώμα, που πραγματικά σας αξίζει!!!

Ο χώρος του «PNOĒ» υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και κατάκτησης της εσωτερικής ευεξίας μέσα από τελετουργίες ανατολίτικων μεθόδων αισθητικής και εφαρμογές κορυφαίων ευρωπαϊκών προϊόντων σε πρόσωπο και σώμα.

Στο «PNOĒ» η ομορφιά επιτυγχάνεται και ανακτάται από μέσα προς τα έξω, μέσα από τα 3 στάδια ενδυνάμωσης και αναδόμησης της.

Όποιο κι αν είναι το ζητούμενό μας, σύσφιξη - αντιγήρανση - λάμψη - αδυνάτισμα - σμίλευση της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα, για την κατάκτηση του ομορφότερου εαυτού μας, το «PNOĒ» το εγγυάται οδηγώντας μας στο θεμιτό αποτέλεσμα μέσα από τη συνεργία τεχνικών και προϊόντων, έχοντας ως αρχή την "εκ των έσω" μέγιστη απελευθέρωση, χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από τις εντάσεις και το χρόνιο άγχος που αποτυπώνονται και αντανακλούν στο πρόσωπο και το σώμα μας.

Γιατί, όπως μας είπε και η δημιουργός του «PNOĒ» Ματίνα Αλεξανδρή:

«Αγαπώ να κάνω τους ανθρώπους όμορφους ξανά, ανοίγοντας τα "κανάλια" που θα εξωτερικεύσουν την ομορφιά που όλοι έχουμε.

Κι αυτό εφαρμόζω, με εργαλεία τα χέρια μου που αγαπούν να αγγίζουν και να ενσυναισθάνονται, καλλυντικά κι επιστημονικές συσκευές εφαρμογών μασάζ που λειτουργούν ενισχυτικά και πνοές αιθέριων ελαίων αρωματοθεραπείας».

Στο «PNOĒ» μπορείτε να απολαύσετε:

Εφαρμογές: Rejuvance, Kobido, Herb pouches, Πιεσοθεραπεία, Hot stones.

Θεραπείες προσώπου: Καθαρισμός, Ενυδάτωση/θρέψη, Σύσφιξη/ αντιγήρανση, Ρύθμιση λιπαρότητας

Θεραπείες σώματος: Ενυδάτωση/σύσφιξη, Λιποδιάλυση, Μασάζ κυτταρίτιδας, Χαλαρωτικό μασάζ, Αρωματοθεραπεία, Ρεφλεξολογία

Το μεγαλύτερο δώρο: Ο πιο όμορφος εαυτός μας.

PNOĒ: Εφαρμογές θεραπευτικών τελετουργικών αισθητικής προσώπου - σώματος και ευεξίας

«PNOĒ» | Χαλάρωση - Ευεξία - Ομορφιά
Κοραή 28, Λαμία,
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 494 7319

Facebook: Pnoé I Χαλάρωση Ευεξία Ομορφιά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση