Τα χρόνια πολλά του Συμεών στον Θέμη για τη γιορτή του - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 09:02 Τα χρόνια πολλά του Συμεών στον Θέμη για τη γιορτή του - ΦΩΤΟ

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο.

Έτσι λοιπόν, μαζί με την οικογένειά του και τους συνεργάτες του, το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε στο "Crespo" για ένα κρασάκι.

Εκεί βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών για να του ευχηθεί, όπως και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανίδας.

«Είναι αλήθεια ότι τέτοιες στιγμές χαλάρωσης σπανίζουν. Τις έχουμε πραγματικά ανάγκη για να φορτίσουμε μπαταρίες. Ευχαριστώ πολύ τον Σεβασμιότατο για την όμορφη αυτή έκπληξη, τις ευχές του και την ευλογία του. Καλές γιορτές σε όλους...», είπε ο Θέμης Χειμάρας στο LamiaReport.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση