Τα ξωτικά του Άι Βασίλη στο Πολυκατάστημα "POLITIKOS"! (Photo-Video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 15:24 Τα ξωτικά του Άι Βασίλη στο Πολυκατάστημα "POLITIKOS"! (Photo-Video)

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS”, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του, την Κυριακή 22 Δεκέμβρη οργάνωσε ένα ακόμη μοναδικό εορταστικό festival!

Τα ξωτικά του Άι Βασίλη επισκέφθηκαν το Πολυκατάστημα και οι σκανταλιές τους ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους!

mesa1Γέλια χαράς και αυθόρμητος παιδικός ενθουσιασμός πλημμύρισαν το χώρο καθώς οι μικροί μας φίλοι συναντήθηκαν με τον επιστήθιο φίλο του Άι Βασίλη, που τους υποδέχτηκε στην είσοδο του κτηρίου και τους βοήθησε να δημιουργήσουν, με χρώμα και εορταστικές χρυσόσκονες, το γράμμα τους προς τον Άγιο, λίγο πριν επισκεφθούν το παιδικό τμήμα στον 3ο όροφο του καταστήματος.

mesa2Εκεί τους περίμενε η σκανταλιάρικη ξωτικο-παρέα, έπαιξαν με μπαλόνια, έκαναν εορταστικό facepainting και δημιούργησαν υπέροχα στολίδια, για το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο, με φυσικά κουκουνάρια και άλλα χειροποίητα υλικά.

mesa3Τα παιδία αξίζουν το καλύτερο και το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” τους το προσφέρει με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα !

mesa4Ταυτόχρονα οι γονείς είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πολυκατάστημα για να πραγματοποιήσουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους αγορές, μέσα από μια τεράστια γκάμα ποιοτικών προϊόντων, και να επιλέξουν τα δώρα για τους αγαπημένους τους σε εξαιρετικές τιμές αφού σε όλα τα τμήματα υπάρχουν καταπληκτικές προσφορές έως -40%.

mesa5Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Στους 7 ορόφους του φιλοξενεί περισσότερα από 200 επιλεγμένα brands, διαθέτει τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, αξεσουάρ, τμήμα αθλητικών ειδών, εσωρούχων, ειδών σπιτιού κι ένα ολοκληρωμένο τμήμα καλλυντικών.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις πιο συναρπαστικές ιδέες για εορταστικά δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Πολιτικός!
Ο αγαπημένος γιορτινός προορισμός!

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!

Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr 

https://www.facebook.com/politikosshop/

Photo: Γιώργος Καλταμπάνης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση