Ποιος κέρδισε το φλουρί στην πίτα της ΠΕ Φθιώτιδας (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020 20:00 Ποιος κέρδισε το φλουρί στην πίτα της ΠΕ Φθιώτιδας (BINTEO-ΦΩΤΟ)

«Να ανοίξουμε τις καρδιές μας για να βρούμε το φλουρί της Αγάπης…», είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών - Η φετινή καινοτομία του οικοδεσπότη Ηλία Κυρμανίδη με το φλουρί της Βασιλόπιτας.

Την καθιερωμένη γιορτή, είχαμε σήμερα στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς στην πλατεία Ελευθερίας, όπου μετά τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Αντιπεριφερειάρχη της Φθιώτιδας Ηλία Κυρμανίδη με την ευλογία, για πρώτη φορά, του νέου Μητροπολίτη κ. Συμεών και παρουσία όλων των επισήμων και τοπικών Αρχών.

Δείτε το βίντεο:

Τελικά ποιος κέρδισε το φλουρί;

Όπως θα ακούσετε να λέει και ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης φέτος αποφάσισαν να μην υπάρχει φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα γιατί θέλησαν αν στείλουν το μήνυμα ότι αυτό το χρόνο μπορούν να κερδίσουν όλοι. «Κάθε κομμάτι έχει ένα φλουρί Αγάπης, ένα φλουρί αισιοδοξίας και ένα θετικό μήνυμα για όλους...», είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

Δείτε το βίντεο:

Ποια είναι όμως η «συνταγή» για έχουμε μια καλύτερη χρονιά;

«Μπορεί το 2020 να είναι και η καλύτερη χρονιά της ζωής μας αν εμείς το θελήσουμε, εάν εμείς προσπαθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά να γίνει λίγο καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά. Αν το κάνουμε όλοι μαζί ο κόσμος μας θα γίνει πολύ καλύτερος...», τόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Δείτε το βίντεο:

Μήνυμα εθνικής ομοψυχίας από τον Υπουργό Οικονομικών για το νέο έτος.

«Προχωράμε πιο αποφασιστικά, πιο τολμηρά, πιο γρήγορα, με εθνική ομοψυχία και σχέδιο για την αναγκαία ισχυροποίηση, προκειμένου η χώρα μας να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις και τους  κινδύνους, ώστε να εκπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα, την ιστορίας της και την προοπτική της....», δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ευχές και μηνύματα για τη νέα χρόνια από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, βουλευτές και άλλους επισήμους που παραβρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕ Φθιώτιδας στο κτίριο της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Δείτε φωτογραφίες....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση