Μουρουνέλαιο: Νέα ανακάλυψη ή ένα παραδοσιακό θαύμα της φύσης - ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 07:45 Μουρουνέλαιο: Νέα ανακάλυψη ή ένα παραδοσιακό θαύμα της φύσης  - ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό;

Τι ακριβώς συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με το μουρουνέλαιο; Ποια είναι η ιστορία της χρήσης του από τον άνθρωπο και γιατί η σπουδαιότητα του είναι τόσο μεγάλη για τον οργανισμό;

Το μουρουνέλαιο παράγεται από το συκώτι των λευκών ψαριών, όπως της μουρούνας ή άλλων συγγενικών ψαριών, όπως ο μπακαλιάρος. Η διαφορά του από τα ιχθυέλαια είναι ότι αυτά παράγονται από τη σάρκα των λιπαρών ψαριών όπως του σολομού, της ρέγκας, της σαρδέλας κλπ.

Παρά την έντονη γεύση του, το μουρουνέλαιο θεωρείται εξαιρετική τροφή, καθώς συμβάλλει στην πρόληψη πολλών ασθενειών.

Τι περιέχει;

-Μεγάλες  ποσότητες βιταμίνης A που είναι πολύ σημαντική για την όραση και την ανάπτυξη των οστών.
-Βιταμίνη D, που συμβάλλει στη διατήρηση του ασβεστίου και του φωσφόρου στα σωστά επίπεδα στο αίμα.
-Βιταμίνη K που βοηθά στην πήξη του αίματος
- Ω-3 λιπαρά οξέα.

Πού ωφελεί;

Καρδιακές παθήσεις
Προστατεύει την καρδιά και προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις βελτιώνοντας τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.
Ανάπτυξη παιδιών
Οι σημαντικές θρεπτικές ουσίες και τα λιπαρά οξέα που περιέχει το μουρουνέλαιο δρουν θετικά στο ανοσοποιητικό των παιδιών, καθώς τα προστατεύει. Ειδικά κατά την περίοδο της ανάπτυξης τους το μουρουνέλαιο είναι σημαντικό για υγιή οστά και δόντια.
Μαλλιά και δέρμα
Οι βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα που περιέχει μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία του δέρματος και των μαλλιών.
Αρθρώσεις
Τα Ω-3 λιπαρά οξέα, που αποτελούν κύριο συστατικό του μουρουνέλαιου, είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα σε τμήματα αρθρώσεων γονάτων συμβάλλοντας στην καλύτερη μυοσκελετική λειτουργία.
Όραση
Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το μουρουνέλαιο μπορεί να προλάβει τα προβλήματα όρασης που δημιουργούνται με το πέρασμα των χρόνων.

 

Mourinol: Απόλαυσε τα οφέλη της πρόσληψης άριστης ποιότητας μουρουνέλαιου χωρίς δυσάρεστη γεύση και μυρωδιά ψαριού.

Το καινοτόμο προϊόν από την Power Health αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με γαλακτωματοποιημένο μουρουνέλαιο υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα και τοξίνες, με υψηλή συγκέντρωση σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.  Η τεχνολογία γαλακτωματοποίησης με την οποία έχει παραχθεί, προσφέρει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση, ενώ το απαλλάσσει από την οσμή και τη γεύση του ιχθυελαίου. Το Mourinol είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια!

Βρείτε το Mourinol και πολλά ακόμα μουρουνέλαια, στην καλύτερη τιμή, μόνο στο
Pharmacy2go

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση