Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρίκοι: ο «άρχοντας» των σκουλαρικιών!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 11:50 Κρίκοι: ο «άρχοντας» των σκουλαρικιών!

Είναι must, είναι λαμπεροί, διαχρονικοί και sexy! Ο λόγος για τα σκουλαρίκια κρίκους που μαγνητίζουν τα βλέμματα και προσθέτουν έξτρα γοητεία σε κάθε γυναίκα. Όσα σκουλαρίκια κι αν έχει μια γυναίκα στη μπιζουτιέρα της, ένα ζευγάρι κρίκοι είναι το κατάλληλο κόσμημα που συνδυάζεται αρμονικά με όλα τα στυλ ντυσίματος.

Η μόδα υποκλίνεται στους κρίκους, βάζοντάς τους στο υψηλότερο βάθρο και φέτος. Όποια ηλικία κι αν έχει μια γυναίκα, οι κρίκοι προσδίδουν φρεσκάδα και στυλ. Ειδικά σε πιο νεαρές ηλικίες οι προτιμήσεις του κοινού αφορούν κρίκους με μεγάλη διάμετρο που εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά! Το gipsy look κερδίζει έδαφος ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με ένα ανάλαφρο φόρεμα και μια επιμελώς ατιμέλητη κοτσίδα στα μαλλιά. Αλλά και τον χειμώνα, μια μαύρη ζιβάγκο μπλούζα με ένα κόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους φτάνουν για να απογειώσουν το σεξαπίλ!

Οι κρίκοι μεσαίου μεγέθους αποτελούν μια πιο safe επιλογή για όσες δεν φορούν ογκώδη κοσμήματα. Φοριούνται άνετα από το πρωί ως το βράδυ με ένα casual ή ένα επίσημο ντύσιμο. Για τις λάτρεις των διακριτικών κοσμημάτων ένα ζευγάρι μικροί κρίκοι είναι το κατάλληλο σκουλαρίκι. Ειδικά οι κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας συνηθίζουν να επιλέγουν κρικάκια που αγκαλιάζουν διακριτικά τον λοβό του αυτιού και πολλές φορές είναι διακοσμημένα με μικρές λαμπερές πέτρες.

Εάν θέλετε να κάνετε δώρο ένα κόσμημα σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, οι κρίκοι είναι η ιδανική πρόταση! Ανάλογα του χαρακτήρα αυτής που θα τους φορέσει επιλέξτε το μέγεθος και το σχέδιο και να είστε σίγουροι πως θα τους λατρέψει από την πρώτη στιγμή!

Στο kosmima24 γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλει μια γυναίκα! Εδώ θα βρείτε μια μοναδική συλλογή σε σκουλαρίκια κρίκους σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια!

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του kosmima24.gr και επιλέξτε μέσα από ένα πλήθος κρίκων από χρυσό 9, 14 και 18 καρατίων στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Κρίκοι από πολύ μικρή μέχρι και εντυπωσιακά μεγάλη διάμετρο, άλλοι πολύ λεπτοί και άλλοι με έντονο πάχος, γυαλιστεροί, ματ ή με σκαλιστά σχέδια. Όποια απόχρωση και αν επιλέξετε, από κίτρινο χρυσό, λευκό ή ροζ, απλούς ή διακοσμημένους με πολύτιμους λίθους, το αποτέλεσμα είναι ένα: διαχρονική κομψότητα και απαράμιλλη γοητεία! Αποκτήστε εύκολα από το kosmima24 τους κρίκους που επιθυμείτε με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε!