Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα παιδιά νοιάζονται και δεν ξεχνούν!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 17:14 Τα παιδιά νοιάζονται και δεν ξεχνούν!

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών - Νηπιαγωγείων Λαμίας συμμετείχε σε μια σπουδαία δράση!

Μια σημαντική πρωτοβουλία πανελλήνιας δενδροφύτευσης ανέλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΟ.Σ.Ι.Π.Σ.), την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, για τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Αρκετά ήταν τα παιδιά των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών - Νηπιαγωγείων Λαμίας που βρέθηκαν στην Κινέτα και το Μάτι Αττικής, υιοθέτησαν μία ρίζα καρποφόρου δέντρου, έγραψαν μία ευχή και έβαλαν το δικός τους λιθαράκι στην προσπάθεια να πρασινίσει ξανά η Αττική.

«Συγχαρητήρια, πολλά συγχαρητήρια σε όσα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην πρόταση της Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ και έδωσαν το παρών, στηρίζοντας την οργάνωση της κοινωνικής - περιβαλλοντικής δράσης "Τα παιδιά νοιάζονται και δεν ξεχνούν και προσφέρουν..." γι' αυτούς που χάθηκαν, γι' αυτούς που μένουν και αγωνίζονται και γι' αυτούς που έρχονται για να μάθουν και να μην ξεχάσουν ποτέ!

Με χαρά το Τοπικό Παράρτημα Λαμίας του συλλόγου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών - Νηπιαγωγείων (9 παιδικοί σταθμοί) συμμετείχε στην πανελλήνια δράση δεντροφύτευσης στις πυρόπληκτες περιοχές Κινέτα και Μάτι.

Δόθηκαν 2720 οπωροφόρα Δέντρα (2020 στο Μάτι, 400 στην Κινέτα και 300 θα αποσταλούν στο Ν. Βουτζά).»

Σύλλογος Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών - Νηπιαγωγείων Λαμίας

Τα παιδιά νοιάζονται, δεν ξεχνούν και προσφέρουν.

Γιατί όσο υπάρχουν παιδιά, υπάρχει ελπίδα...