Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «Group Karellis» έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους καλύτερους!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 08:14 Το «Group Karellis» έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους καλύτερους!

«Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας εποχής στο αυτοκίνητο....», δήλωσε ο επικεφαλής του Ομίλου Χρυσόστομος Καρέλλης. 

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στο προσωπικό και τους συνεργάτες του «Group Karellis», που το βράδυ του Σαββάτου (25/01/20) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μέσα σε μια πολύ ζεστή "οικογενειακή" ατμόσφαιρα στην ταβέρνα το «Συντριβάνι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Την εκδήλωση προλόγησε ο ιδιοκτήτης του ομίλου κ. Χρυσόστομος Καρέλλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου καθώς και στην πρώτη θέση του Group στην τοπική αγορά με συνολικό ποσοστό 30%.

Ο κ. Καρέλλης ευχαρίστησε όλους τους πελάτες και δεσμεύτηκε για την συνέχιση παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς. 

Επίσης συνεχάρη όλα τα τμήματα της εταιρείας: πωλήσεων συνεργείου, ανταλλακτικών, φανοποιείου για την επίτευξη των ποσοτικών και ποιοτικών στόχων και τους επιβράβευσε με την απόδοση bonus.

Τέλος έγινε αναφορά και στην ανάπτυξη του Ομίλου μέσα στο 2020 με την προσθήκη της MAZDA, την εκπροσώπηση της ΕVBOX στους σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης για το νομό Φθιώτιδας.

Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε τις βραβεύσεις των στελεχών και των εργαζομένων του Ομίλου που ξεχώρισαν για την επίτευξη των στόχων τους και την αποδοτικότητά τους μέσα στο 2019.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Group Karellis»