Το Varadero Club Hellas κόβει την πίτα του στην Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 07:50 Το Varadero Club Hellas κόβει την πίτα του στην Λαμία!

Το V.C.H. φέτος επέλεξε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του να κάνει αυτό που πάντα έκανε και αυτό που θα συνεχίσει να κάνει με επιτυχία..

Να ταξιδέψει!!!

Να ταξιδέψει κάπου κεντρικά και συγκεκριμένα στην πόλη της Λαμίας, για να κόψει την πίτα του, να διασκεδάσει, να εκδρομάρει σε γύρω περιοχές και πάνω απ όλα να περάσει καλά!

Η διαμονή όλων των μελών της λέσχης θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και η εκδήλωση το Σάββατο το βράδυ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Το Σάββατο το πρωΐ (αναλόγως τον καιρό) θα υπάρξει βόλτα-εκδρομή στις γύρω περιοχές (για τα μέλη και οποιονδήποτε άλλον θέλει να έρθει) με απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, πλήρης μοτοσικλετιστικό εξοπλισμό.

Όλα τα μέλη και οι φίλοι της λέσχης θα βρίσκονται στην πόλη από Παρασκευή 31 Ιανουαρίου μέχρι Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε 6978112800 υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Φτελιανός Αργύρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση