Citroën: Ρεκόρ Πωλήσεων για το 2019!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 20:56 Citroën: Ρεκόρ Πωλήσεων για το 2019!

Η Citroën συνεχίζει την ανοδική τροχιά πωλήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σημειώνοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο! Πιο συγκεκριμένα, το 2019 η Citroën έκανε ρεκόρ 8ετίας στις πωλήσεις, ξεπερνώντας το ορόσημο των 830.000 πωλήσεων που είχε σημειωθεί το 2011!

Η Citroën διέθεσε 834.571 καινούργια αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση μιας ποσοστιαίας μονάδας σε σχέση με το 2018. Η θέση της Citroën βελτιώθηκε, καθώς «κέρδισε» μια θέση στην κατάταξη των TOP 10 εταιρειών με τις περισσότερες πωλήσεις. Από την 9η θέση της κατάταξης, η Citroën ανέβηκε στην 8η θέση στο κλείσιμο του 2019. Ήταν η 6η διαδοχική χρονιά που σημειώνει αύξηση στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, ποσοστό 30% σε σχέση με το 2013!

Αναφορικά με τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς, όπου διαφαίνονται αρκετά σημάδια ανάκαμψης, η Citroën, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, είχε ακόμη μία εξαιρετική χρονιά, ενδεικτική της δυναμικής της Citroën που σημειώνει διαδοχικά ανοδικά αποτελέσματα τα τελευταία έτη, πολλαπλάσια της ανόδου της συνολικής Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Ο κος Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer της Citroën, δήλωσε: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν και ήρθε αυτή η σημαντική για τη Μάρκα ανάπτυξη το 2019! Στην επιτυχία αυτή έχει συντελέσει καθοριστικά η πολύ δυνατή ομάδα της Citroën Hellas και το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Citroën. H φρέσκια προϊοντική γκάμα αυτοκινήτων, η ιδανική σχέση τιμής – αξίας, αλλά και η προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στην εγχώρια αγορά, επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους πελάτες μας. Το 2020 θα συνεχίσουμε με προσήλωση να στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας.”

Πιο συγκεκριμένα, η αγορά στο σύνολό της (επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα), έκλεισε στα 122.081 σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 10,6%. Αντίστοιχα, οι πωλήσεις της Citroën, κινήθηκαν με διπλάσιο ρυθμό, με το ποσοστό της αύξησης να ανέρχεται στο 24,7%! Ακόμη υψηλότερη ήταν η ποσοστιαία αύξηση στα επιβατικά οχήματα της Citroën, η οποία έφτασε στο 26,2%, (ενώ η αγορά επιβατικών σημείωσε αύξηση κατά 10,3%)! Μάλιστα είναι η 2η μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρίες της Ελληνικής Αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ελληνική αγορά το 2019, το μερίδιο της Citroën ανήλθε στο 5,82% (από το 5,1% το 2018), που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μεταξύ των χωρών της Ευρώπης (εκτός Γαλλίας)!

Σημαντικές επιδόσεις επίσης, σημείωσαν τα μοντέλα της Μάρκας ανά κατηγορία για το 2019. Πιο συγκεκριμένα το best seller μοντέλο της Citroën, το C3, έφτασε στην 4η θέση του συνόλου της αγοράς με 3.764 πωλήσεις, σημειώνοντας αύξηση ρεκόρ της τάξης του 29,9% σε σχέση με το 2018! Ρεκόρ του μοντέλου και στις εταιρικές πωλήσεις, αφού κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του και την 2η θέση στο σύνολο της αγοράς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των εταιρικών πελατών! Το C3 Aircross σημείωσε ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων της τάξης του 21,9%. Σημαντική αύξηση σημείωσε και το C4 Cactus, με το ποσοστό να ανέρχεται στο 15,3%!

 

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση