Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 16:52 Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Είναι η πρώτη φορά που το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κάνει ανοιχτή εκδήλωση κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το καινούργιο χρόνο.

Η εκδήλωσή μάλιστα έγινε σε ανοιχτό χώρο, στην είσοδο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ, με την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, εκπροσώπων τρων Αρχών του τόπου, μετόχων και εργαζομένων στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Δημήτρης Παπαναγιώτου, όποιος έβρισκε το φλουρί θα έπαιρνε μια εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου, ο οποίος είναι και ο προστάτης των οδηγών. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε ασφαλή ταξίδια και υποσχέθηκε ότι θα ταξιδέψει με το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και για την Αθήνα και για την Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Παπαναγιώτου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και όλους τους παρευρισκόμενους και φυσικά όλο το επιβατικό κοινό που εμπιστεύεται και στηρίζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση