Λαμία: Με την ευλογία του Συμεών η κοπή πίτας στο κρεοπωλείο «Ζήσιμος»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 07:32 Λαμία: Με την ευλογία του Συμεών η κοπή πίτας στο κρεοπωλείο «Ζήσιμος»

Η εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο κρεοπωλείο «Ζήσιμος» έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (5/2/20).

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών και εκτός από την οικογένεια Ζήσιμου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι και συνεργάτες της επιχείρησης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε μια οικογενειακή επιχείρηση της τοπικής μας κοινωνίας και παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένεια του κ. Ζήσιμου, για την συμπαράστασή τους στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως.

Ο Βασίλης Ζήσιμος, ως εκπρόσωπος της οικογενειακής επιχείρησης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του και φυσικά τους καταναλωτές και πελάτες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο κρεοπωλείο «Ζήσιμος»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση