Εκτύπωση αυτής της σελίδας

kris-karras στη Λαμία: 14 χρόνια στην κορυφή!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 10:33 kris-karras στη Λαμία: 14 χρόνια στην κορυφή!

Με μια όμορφη ζεστή γιορτή για πελάτες και φίλους το κατάστημα Kris-Karras γιόρτασε τα 14 χρόνια λειτουργίας του στην πόλη της Λαμίας.

Το κατάστημα Kris-Karras γιορτάζει κάθε χρόνο, την πρώτη Παρασκευή του Φεβρουαρίου, με μοναδικά δώρα και προσφορές, με το "1+1" να έχει γίνει πλέον θεσμός.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τα 14α γενέθλιά του και στο πλαίσιο ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης και της στήριξης των χιλιάδων πελατών, με πλούσιο μπουφέ και φυσικά την τούρτα γενεθλίων.

«14 χρόνια Kris-Karras με 1+1 δώρο, για τον κόσμο που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Κάθε χρόνο προσπαθούμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας καινούρια πράγματα και υπηρεσίες. Στόχος και υποχρέωσή μας, να είμαστε ενημερωμένοι για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις παλιών και νέων πελατών μας», λέει στο LamiaReport ο Αποστόλης Ξυνοτρούλας.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα πορεία μας και χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας. Ακόμη και σε δύσκολες εποχές ο κόσμος της Λαμίας και όχι μόνο μας στήριξε και μας στηρίζει. Για κάθε παλιό ή καινούριο αυτοκίνητο, βλέπουμε τους πελάτες μας να έρχονται και να ζητούν από μας το σωστό εξοπλισμό και την υπηρεσία που χρειάζονται», συνοψίζει ο Νίκος Γκούρλιας.

Η υπόσχεση και των δύο, είναι τη νέα χρόνια να βρίσκονται και πάλι μέσα στις εξελίξεις ώστε να προσφέρουν ότι πιο νέο και την καλύτερη ποιότητα που ζητάει ο κόσμος από το Kris-Karras

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση για τα 14 χρόνια λειτουργίας: