Το νέο e-208 βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 20:04 Το νέο e-208 βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης

Το νέο PEUGEOT e-208 κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού» στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης.

Ο Gilles Vidal, Διευθυντής του PEUGEOT Design Center, παρέλαβε το βραβείο κατά την διάρκεια τελετής η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στο Hôtel des Invalides στο Παρίσι.

Όντας πλήρως εναρμονισμένο με τη μετατόπιση της μάρκας στην premium κατηγορία, το νέο PEUGEOT 208 χαρακτηρίζεται από το απαράμιλλο design, τη νεανικότητα και την φρεσκάδα του. Καινοτόμο όσον αφορά το σχεδιασμό του, το 208 εφοδιάζεται με τη νέα γενιά PEUGEOT i-Cockpit®, την εξαιρετικά πρωτοποριακή εσωτερική διαμόρφωση των μοντέλων της Peugeot που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής παραπάνω από 5.000.000 πελάτες.

Κάθε χρόνο, τα βραβεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Αυτοκίνησης απονέμονται στους κατασκευαστές με βάση τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε επιμέρους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte ηγείται μίας επιτροπής ειδικών του κόσμου της Αυτοκίνησης, της Μόδας, του Πολιτισμού, του Σχεδιασμού και των Media.

Το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού» είναι το 9ο σε σειρά που λαμβάνει το νέο PEUGEOT 208 μόλις 4 μήνες μετά το λανσάρισμά του.
 

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση