Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιοι βραβεύτηκαν φέτος από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 08:10 Ποιοι βραβεύτηκαν φέτος από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας....

Σε μια ζεστή, σχεδόν οικογενειακή ατμόσφαιρα (το συγκεκριμένο επίρρημα το χρησιμοποιήσαμε γιατί ο κόσμος ήταν πολύς), ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας, έκοψε το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου την πίτα του για το 2020, με την ελπίδα και την αισιοδοξία για «καλή χρονιά».

Φέτος την αγιοβασιλόπιτα, ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κίνηση του ΕΣΛ την ημέρα της ενθρόνισής του, να κρατήσει τα μαγαζιά ανοιχτά.

Αυτή άλλωστε ήταν η ευχή όχι μόνο του Σεβασμιότατου αλλά και όλων των παρευρισκομένων, να παραμείνουν όλα τα μαγαζιά ανοιχτά σε πείσμα των δύσκολων καιρών.

Από τα χέρια του Προέδρου Γιάννη Βλαχογιάννη, ο Σεβασμιότατος έλαβε και μια τιμητική πλακέτα που έγραφε: «Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος & Ποιμενάρχη της Καρδιάς μας κκ Συμεών».

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ο Εμπορικός Σύλλογος τίμησε εμπόρους μέλη του για την μακρόχρονη παρουσία τους στο χώρο, αλλά και ανθρώπους και συλλόγους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με επιτυχίες για την πόλη της Λαμίας.

Ειδικότερα τιμήθηκαν:

Ο Κωνσταντίνος Κουτσόβουλος (από τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα)

Ο Δημήτρης Τσιρώνης (από τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο)

Ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος (από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θανάση Κυρίτση)

Η Κωνσταντίνα Σκαρμούτσου (από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Φώσκολο)

Ο πρώην Πρόεδρος του ΕΣΛ Γιώργος Γεωργαντάς (από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δημήτρη Σαμαρά)

Επίσης βραβεύτηκε το Μουσικό Σχολείο και ο Διευθυντής του Νικόλαος Τζήμας (από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας)

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου (την τιμητική πλακέτα - αγαλματίδιο παρέλαβε ο Δ/νων Σύμβουλος Σάκης Τσικνής από τον Πρόεδρο του ΕΣΛ Γιάννη Βλαχογιάννη)

Το σωματείο Νηρηίδες (από τη Γραμματέα Βαγγελίτσα Λιάπη)

Τέλος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος "Xaker.Net" Γιώργος Διαμαντόπουλος που φιλοξένησε την εκδήλωση, ο οποίος είναι και ο πρώτος μη αποκλειστικός έμπορος που εγγράφεται στον Σύλλογο με το νέο προσδιορισμό της επιχειρηματικότητας (Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτεχνών Λευτέρης Μπράζας).

Δείτε βίντεο της εκδήλωσης:

Δείτε φωτογραφίες: