Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε Φωτορεπορτάζ από το αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 08:22 Δείτε Φωτορεπορτάζ από το αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο!

Για 22η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (23/2/18) η συνάντηση των κυνηγών και φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου στο Περίβλεπτο του Δήμου Μακρακώμης.

«Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και είκοσι δύο χρόνια. Σκέφθηκα ότι στο ωραίο χωριό μου όπως και η επωνυμία το μαρτυρεί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ είναι κατάλληλο να κάνουμε ένα αντάμωμα όλοι οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά.

Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του Νομού μας και πλήθος κόσμου – περί τα 850 άτομα - κόβουμε την καθιερωμένη πίτα μας. Η γιορτή αυτή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου και μας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρονιά που πέρασε, να οραματιστούμε το μέλλον, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε απόψεις και υιοθέτηση στάσεων και συμπεριφορών, που, εκτός από την επιδίωξη της υγιεινής και αισθητικής απόλαυσης της κυνηγετικής δραστηριότητας, θα μας επιτρέψουν να προστατεύσουμε την πανίδα και γενικότερα το όλο οικοσύστημα του τόπου μας...» τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γιαννόπουλος, που υποδέχτηκε τους φιλους του για ακόμη μια φορά στο περιβλεπτο.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Μπρέκη.