Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε μία υπέροχη τσάντα «Moschino»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 08:30 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε μία υπέροχη τσάντα «Moschino»

Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του LR και σας λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με πολλούς διαγωνισμούς και όμορφα δώρα!!!

Κέρδισε μία υπέροχη γυναικεία τσάντα ώμου «Moschino», που θα δώσει στυλ σε κάθε σου εμφάνιση, από το eshop του «Ici Boutique».

Το LamiaReport και το eshop του «Ici Boutique» σου κάνουν δώρο μία (1) στιλάτη τσάντα ώμου «Moschino», ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας!

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Κυριακή 1η Μαρτίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το LamiaReport και το eshop του «Ici Boutique» , σου κάνουν δώρο μία (1) στιλάτη τσάντα ώμου «Moschino», ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας! Γιορτάζουμε τα​ 10​ χρόνια του LR​ και σας λέμε​ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ​ με πολλούς διαγωνισμούς και όμορφα δώρα!!! Για να δηλώσετε συμμετοχή: 1) Follow το​ @lamiareport & @ici_boutique_korinthos 2) Σχόλιο με το ονοματεπώνυμο σας 3) Tag δύο φίλους/ες ------------------------------------------------------------------------------- Όροι: Οι συμμετέχοντες μπορούν να λαμβάνουν μέρος όσες φορές το επιθυμούν αρκεί να κάνουν διαφορετικά tag. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 02/03 στις 20:00'. Καλή επιτυχία!!! #lamia​ #lamiareport​ #lr​ #διαγωνισμός​ #κλήρωση#διαγωνισμοί ​ #diagonismos​ #giveaway​ #giveawaygreece #ici #eshop #moschinobags #moschino #bag #woman #fashion #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LamiaReport.gr (@lamiareport) στις

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και αποκτήστε μια τσάντα «Moschino» που θα ομορφύνει κάθε έξοδό σας και κάθε σας εμφάνιση!!!

Δείτε περισσότερα προϊόντα από το «Ici Boutique» στο eshop: www.iciboutique.gr και στο Facebook: Ici Boutique

Και μην ξεχνάτε... να ακολουθήσετε το LamiaReport  στο Instagram για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση