Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η «SPAL Α.Ε.» συνεχίζει δυναμικά και στο εξωτερικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 08:17 Λαμία: Η «SPAL Α.Ε.» συνεχίζει δυναμικά και στο εξωτερικό

Η «SPAL Α.Ε.» έκοψε την πίτα της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, αφού μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης κατάφερε να επεκτείνει τον κύκλο εργασιών της, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας.

Πρόκειται για μια κατασκευαστική εταιρεία πρότυπο στο χώρο προϊόντων αλουμινίου και P.V.C., SPAL Α.Ε., που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας και έχει καταφέρει, μέσα σε δύσκολους καιρούς, να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει ακόμη και εξαγωγές.

Η «SPAL», όπως κάθε χρόνο, έκοψε την πίτα της μέσα σε μια όμορφη, ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, με τον Πρόεδρο της εταιρείας Μίλτο Αλαφροπάτη να ευχαριστεί τους εργαζόμενους - συνεργάτες για τη στήριξη, τονίζοντας ότι για μια ακόμη χρονιά το πρόσημο είναι θετικό.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης τους μετόχους και στυλοβάτες της εταιρείας Ανέστη Αλαφρόπατη και Παναγιώτη Σπαθούλα, που μαζί συνεχίζουν δυναμικά την ανάπτυξη της εταιρείας, με δουλειές εντός και εκτός συνόρων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της κοπής πίτας της «SPAL Α.Ε.» που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην ταβέρνα «Λασπιάς» στην Αγριλιά Λαμίας.

www.spal.gr

facebook.com/pages/SPAL-AE-ΚΟΥΦΩΜΑΤA-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-PVC