Λαμία: Προσφορές που θα σε καθηλώσουν στο νέο eshop της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 07:53 Λαμία: Προσφορές που θα σε καθηλώσουν στο νέο eshop της πόλης

Το ne-ro.gr είναι το νέο eshop της πόλης με την υπογραφή της Ρούλας Νερολή που μπαίνει δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρονικών παραγγελιών με μία σειρά από μοναδικές προσφορές που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητες!

Με ολοκληρωμένες λύσεις σε θέρμανση, ύδρευση, πλακάκια και είδη υγιεινής, το ne-ro.gr και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Ρούλας Νερολή, προσφέρει  ολοκληρωμένες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η ομάδα του ne-ro.gr ετοίμασε και μας παρουσιάζει μία σειρά από ειδικές προσφορές που τρέχουν αυτές τις ημέρες και είναι διαθέσιμες για παραγγελία, τόσο online, όσο και από το κατάστημα (Καποδιστρίου 29, στο κέντρο της Λαμίας)

Ο επιλεκτικός ηλιακός θερμοσίφωνας Wilco στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Πατήστε εδώ για να δείτε το προϊόν online

 

Ολοκληρωμένο σετ Επίπλου Μπάνιου RITHO LEGNANO 90
 
 
Olympus Σετ Μπάνιου Με Νιπτήρα Και Καθρέφτη Λευκό​
 
 
Λέβητας Αερίου WARMHAUS ENERWA 24 KW με καμινάδα και θερμοστάτη

 

Καμπίνα Ντουσιέρας Karag RIEKA 100 80x80x180cm με Τζάμι Σεριγραφάτο

 

Ό,τι και αν αναζητάτε, που έχει σχέση με θέρμανση, ύδρευση, πλακάκια και είδη υγιεινής, το κατάστημα «Νε-Ρο» σε αποτελεί τον πιό αξιόπιστο συνεργάτη σου με πληθώρα επιλογών και προσφορών. Μπορείτε να επισκέπτεστε την έκθεση του «Νε-Ρο», στο κέντρο της Λαμίας (Καποδιστρίου 29) αλλά και ηλεκτρονικά στο www.ne-ro.gr

Υπεύθυνη καταστήματος: Νερολή Ρούλα
Καποδιστρίου 29, Λαμία
Τηλ: 22310 38400 και 6974422366

facebook: Νε-Ρο
eshop: www.ne-ro.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση