Λαμία: Δείτε ΦΩΤΟ από την τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 08:03 Λαμία: Δείτε ΦΩΤΟ από την τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λαμίας πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην Λαμία, χειροκρότησαν και καμάρωσαν τα παιδιά τους να παίρνουν το πτυχίο τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο με στιγμές από την δουλειά φοιτητών και εκπαιδευτικών.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ντίνος Αναστασίου, ο οποίος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους απόφοιτους του τμήματος.

Το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς είναι ανάμεσα στα καλύτερα της χώρας και ανάμεσα στα πρώτα που θα ξεκινήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Απόφοιτοι του τμήματος διαπρέπουν στο εξωτερικό ενώ άλλοι έχουν διακριθεί μιλώντας σε μεγάλα επιστημονικά συνέδρια.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς, που έγινε στο αμφιθέατρο....
 
Φωτογραφίες: Άκης Λούκας
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση