Το People Cafe - The Ηouse Project: Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 17:40 Το People Cafe - The Ηouse Project: Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης στη Λαμία
People Cafe - The Ηouse Project: Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης είναι γεγονός!!!Κάτι νέο έρχεται στο αγαπημένο στέκι της πόλης και θα μας φτιάξει τις μέρες αλλά και τις νύχτες!!!
 
Στο People Cafe - The Ηouse Project απολαμβάνετε από το πρωί εξαιρετικής ποιότητας μονοποικιλιακούς καφέδες, τη βασίλισσα της σοκολάτας Valhrona αλλά και πολλά άλλα εκλεκτά ροφήματα όπως τα αρωματικά Kusmi Tea , ενώ πλέον από τη 1:00 το μεσημέρι έως τις 24.00 το βράδυ θα λειτουργεί και κουζίνα!!!
 

Ένας κατάλογος με έντονο ιταλικό άρωμα σας δίνει την επιλογή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών αλλά και premium κρεατικών, αφού εκτός απο τα κλασσικά, στο People Cafe θα μπορείτε να γευτείτε εκλεκτής ποιότητας και μακράς ωρίμανσης κρέατα !!!!
 
Επειδή όμως το People Cafe φημίζεται για τα βράδια διασκέδασης, έχει κάτι νέο να μας προσφέρει και για το nightlife… Ένας νέος χώρος, στον πρώτο όροφο του κτιρίου, θα ανοίξει τις πόρτες του πολύ σύντομα και θα φιλοξενεί parties, live και έντονα vibes μέχρι τις πρωινές ώρες!!!
 
 
Το People Cafe - The Ηouse Project αλλάζει τις νύχτες αλλά τις μέρες μας!!! 
 
 

WE PRESENT PEOPLE CAFE -THE HOUSE PROJECT!!!!

Posted by Swtiria Karelli on Saturday, September 19, 2015
 
People Cafe - The House Project
Πλ. Ελευθερίας 8 & Κουνούπη Αποστόλου,Λαμία
Τηλ.2231046489

Facebook:People Cafe - The House Project

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση