Γιατί το νέο σούπερ μάρκετ "Μασούτης" στη Λαμία είναι διαφορετικό; - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 18:12 Γιατί το νέο σούπερ μάρκετ "Μασούτης" στη Λαμία είναι διαφορετικό; - ΦΩΤΟ

Η εταιρεία "Μασούτης" εγκαινίασε, το πρωί της Παρασκευής, το 2ο κατάστημά της στη Λαμία!

Βρίσκεται στην οδό Υψηλάντη 75 στην περιοχή "'Άνοιξη" στη Λαμία και αξίζει να το επισκεφθείτε γιατί εκτός από τις πολύ καλές τιμές, θα δείτε ένα νέο σούπερ μάρκετ, εντελώς διαφορετικό από αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα.

Μιλήσαμε με τον Δ/ντη Marketing της εταιρείας, κ. Σταμάτη Δαυίδ, και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει σε τι διαφέρει αυτό το κατάστημα από τα υπόλοιπα συνηθισμένα σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Δαυίδ μας είπε: «Το νέο μας κατάστημα στη Λαμία σηματοδοτεί τη νέα εποχή σε μια νέα εμπειρία αγορών. Δεν είναι το ίδιο με τα άλλα supermarket που έχουμε συνηθίσει. Στο νέο μας κατάστημα κυριαρχεί η φρεσκάδα και το χρώμα. Ο καταναλωτής πρώτα απ' όλα θα συναντήσει μπροστά του τα τμήματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο και στα οποία μπορεί να έχει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος. Αυτά είναι, το τμήμα της μαναβικής με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, το τμήμα τυριών και αλλαντικών και φυσικά το κρεοπωλείο του καταστήματος. Τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα και ποιοτικά, αφού πέρα από την αυστηρή επιλογή τους, διατηρούνται σε ψυγεία νέας τεχνολογίας, τα οποία είναι και φιλικά προς το περιβάλλον...»

Η εταιρεία ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1976, όταν ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα η εταιρεία έχει συνολικά 259 καταστήματα, 238 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry και 2 πράσινα σούπερ μάρκετ.

Η εταιρεία "Μασούτης" κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι απασχολεί περισσότερους από 6.300 εργαζόμενους.

Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.

Στη Λαμία η εταιρεία, με τα δυο καταστήματα που έχει ανοίξει πρόσφατα, ήδη έχει δημιουργήσει 50 νέες θέσεις εργασίες περίπου. Όλο το προσωπικό είναι από την περιοχή της Λαμίας, αφού όπως είπε και ο Πρόεδρος της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης σε κάθε περιοχή που δημιουργούνται νέα καταστήματα η εταιρία φροντίζει όλο το προσωπικό να είναι από την τοπική κοινωνία, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στην εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η εταιρεία από το άνοιγμα που έκανε στην αγορά της Λαμίας είναι ικανοποιημένη και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και νέο κατάστημα, που σημαίνει και νέες θέσεις εργασίας.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του νέου καταστήματος "Μασούτης" στην οδό Υψηλάντη στη Λαμία.

Δείτε το ωράριο των καταστημάτων Μασούτης τις προσφορές των φυλλαδίων και περισσότερες πληροφορίες εδώ

Καλές και Χαρούμενες γιορτές...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση