Και σήμερα μπορείς να υιοθετήσεις ένα όμορφο σκυλάκι στην πλατεία Πάρκου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 09:21 Και σήμερα μπορείς να υιοθετήσεις ένα όμορφο σκυλάκι στην πλατεία Πάρκου - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Φιλοζωικού Σύλλογου Φθιώτιδας, που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της Ημέρας Υπεύθυνης Υιοθεσίας.

Γι αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα Κυριακή. Διαβάστε την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σύλλογου:

«Μετά τη μεγάλη προσέλευση της σημερινής "Ημέρας υπεύθυνης υιοθεσίας" που διοργάνωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας και τα πολλά αιτήματα πολιτών για νέες υιοθεσίες,  αποφασίστηκε να συνεχιστεί και για σήμερα Κυριακή η διάθεση κουταβιών στην Πλατεία Πάρκου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Παρακαλούμε πολύ όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζωάκι να το έχουν σκεφθεί σοβαρά, να το αποφασίσει όλη η οικογένεια και μόνο τότε να έρθουν με την ταυτότητά τους για να το παραλάβουν.

Τα ζώα δεν είναι δώρα, δεν είναι αντικείμενα, είναι ζωντανά πλάσματα που οφείλουμε  να τα κάνουμε  μέλη της οικογένειάς μας...»

Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα κουταβάκι και δεν προλάβατε να το κάνατε μέχρι σήμερα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Φιλοζωικό Σύλλογο ή στο κυνοκομείο της Λαμίας.

Δείτε τι μας είπε η κ. Ρίτα Μητσικώστα, η οποία είναι μέλος του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Αν θέλετε να κάνετε μια υπεύθυνη υιοθεσία τηλεφωνήστε στο κυνοκομείο Λαμίας 6971734070 (κ. Χαρά) - Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση