Peugeot 308: Το μοντέλο που διατηρεί την ποιότητά του και στα 120.000 χλμ.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 12:55 Peugeot 308: Το μοντέλο που διατηρεί την ποιότητά του και στα 120.000 χλμ.

Δημοσιογράφοι οδήγησαν αυτοκίνητα ιδιωτών με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ στο πιο ακραίο πείραμα μακροζωίας και ποιότητας.

Ως δημοσιογράφοι αυτοκινήτου οδηγούμε πολλά νέα μοντέλα ενώ λάμπουν και αμέσως μόλις βγουν από το εργοστάσιο με στόχο να σας ενημερώσουμε.

Ωστόσο, λίγοι από εμάς συναντάμε τα αυτοκίνητα αυτά ύστερα από μερικά χρόνια και όταν έχουν στο κοντέρ τους μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Αυτό το προνόμιο το έχουν οι ιδιοκτήτες τους και είναι μία θετική ή αρνητική εμπειρία.

Ωστόσο, η Peugeot που πιστεύει στο διάσημο και best seller μοντέλο της, το 308, αποφάσισε να δώσει στους δημοσιογράφους αυτήν ακριβώς την ευκαιρία!

Συνέλεξε από το δίκτυό της αυτοκίνητα Peugeot 308 πελατών με το κοντέρ τους να γράφει από 30.000 μέχρι και 120.000 χιλιόμετρα και τα έδωσε στους δημοσιογράφους για να τα δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν στην πράξη το πόσο ποιοτικά παραμένουν πολλά χρόνια μετά την πρώτη τους επαφή με το δρόμο.

Η απόφαση της εταιρίας ήθελε τα απαραίτητα κότσια αλλά τελικά ανταμείφθηκε με τη θετική ψήφο 80 ειδικών δημοσιογράφων αυτοκινήτου από 21 διαφορετικές χώρες οι οποίοι εξακρίβωσαν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας της μάρκας.

Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά τους και την απονομή του τίτλου «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», τα PEUGEOT 308 & 308SW γνωρίζουν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Άλλωστε το PEUGEOT 308 ήταν και το 2015 το μοντέλο με τον μεγαλύτερο αριθμό παραγωγής στην Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση