Υπό βροχή η Ορκωμοσία 2016 Α΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 11:07 Υπό βροχή η Ορκωμοσία 2016 Α΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ο βροχερός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο και έτσι γέμισε από κόσμο, για άλλη μια φορά η Φθιωτική πρωτεύουσα, όπου οι 428 νεοσύλλεκτοι της 2016 Α΄ ΕΣΣΟ ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα.

Η χθεσινή ορκωμοσία έγινε εν μέσω τριήμερου πένθους για τις ένοπλες δυνάμεις και γι αυτό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων χειριστών του ελικοπτέρου του ΠΝ. Για τον ίδιο λόγο δεν έγινε η παρέλαση των νεοσυλλέκτων και δεν παρατέθηκε δεξίωση από τη διοίκηση του ΚΕΥΠ, όπως άλλες φορές μετά την τελετή της ορκωμοσίας.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών του τόπου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου.

Το ΓΕΣ εκπροσώπησε και αυτή τη φορά ο Διευθυντής Υλικού Πολέμου, Υποστράτηγος Δημήτριος Βλαχογιάννης.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε και η πρωην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, αφού μεταξύ των νεοσυλλέκτων ήταν και ο γιος της.

Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης, ο οποίος έκανε λόγο για την πιο σημαντική στιγμή της θητείας των νεοσυλλέκτων και ζήτησε να κρατήσουν στη μνήμη τους και να τηρήσουν τα λόγια το όρκου που έδωσαν για την πατρίδα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή Ορκωμοσίας της 2016 Α΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση