Το πιο ωραίο γλέντι χθες στη Χώρα με Μαρία Λούκα και Αβυσσινό – ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 12:08 Το πιο ωραίο γλέντι χθες στη Χώρα με Μαρία Λούκα και Αβυσσινό – ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει χθες Καθαρά Δευτέρα, αλλά μέσα στο πέτρινο στον τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέικα Υπάτης το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ!

Ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι με τραγούδια αγαπημένα από την Κρήτη και όχι μόνο. Δεν άργησε η στιγμή που σηκώθηκαν όλοι και χόρεψαν στους παραδοσιακούς ρυθμούς!

Ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής Κωστής Αβυσσινός, η τραγουδοποιός Μαρία Λούκα και ο δεξιοτέχνης Γιώργος Ζαχαριουδάκης, συναντήθηκαν μουσικά με εικόνες από την Κρήτη,τη Μικρά Ασία και φυσικά πιo σύγχρονα ακούσματα. Παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα και ένα κλίμα από παλιό πανηγύρι, δημιουργεί αυτή η μουσική παρέα. Ακούσματα που μπλέκονται γλυκά από την παράδοση μέχρι το σήμερα.

Επόμενο προγραμματισμένο Live στη Χώρα είναι το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Για περισσότερες πληροφορίες; Και κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο 2231051075

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση