Ball in The Box: Σήμερα και Αύριο παίζουμε «ποδοσφαιράκι» με ανθρώπους, στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:30 Ball in The Box: Σήμερα και Αύριο παίζουμε «ποδοσφαιράκι» με ανθρώπους, στη "Χώρα"

Ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι για όλες τις ηλικίες αυτό το Σαββατοκύριακο στη «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης

Το νέο συναρπαστικό ανθρώπινο ποδοσφαιράκι που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους είναι εδώ! Το Ball in The Box είναι το γνωστό σε όλους ξύλινο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη διάσταση και με παίκτες πραγματικούς ανθρώπους στη θέση των μικρών ξύλινων παικτών. Τώρα το παιχνίδι στήνεται στη «Χώρα»!

Το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 17 Απριλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι 8 το βράδυστήνουμε το ανθρώπινο ποδοσφαιράκι του Ball in Τhe Box και ξεκινάμε αγώνες!

Ομάδες των 6 ατόμων ανά 20 λεπτά αλλάζουν θέση. Επίσης ανά 20 λεπτά,κάποια μέλη ξεχωριστά, μπορούν να αποχωρούν  και να αναπληρώνεται η θέση τους από κάποια άλλα.

Στο Ball in The Box μπορούν να λάβουν μέρος ολοκληρωμένες ομάδες των 6 ατόμων ή μεμονωμένα άτομα και να σχηματίσουν ομάδα εκείνη την στιγμή.

Όποιος έχει κουράγιο μπορεί να παίξει και περισσότερους από έναν αγώνα.

Μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες , γυναίκες και παιδιά.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες : κατηγορία παιδικό , για παιδιά από 6 έως 10 ετών και από 10 ετών και άνω, ανεξαρτήτως φύλου, στα παιχνίδια  Ball in the Box επιτυγχάνεται η ζύμωση και η ομαδική συνεργασία ατόμων διαφορετικής ηλικίας και φυσικής κατάστασης καθώςδεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις τεχνικής.

Κόστος συμμετοχής: 3 ευρώ το άτομο ανά αγώνα.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα :  2231051075 και 6936994980

Τι είναι το Ball in The Box 

Το νέο συναρπαστικό ανθρώπινο ποδοσφαιράκι που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους είναι εδώ! Το Ball in The Box είναι το γνωστό σε όλους ξύλινο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη διάσταση και με παίκτες πραγματικούς ανθρώπους στη θέση των μικρών ξύλινων παικτών!  

Το Human Football Table, που έχει ήδη γίνει trend στο εξωτερικό με δεκάδες διασκεδαστικά video να έχουν κατακλίσει το youtube και χιλιάδες views, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι!

Η επιτυχία του Ball in The Box είναι ότι συνδυάζει το ποδόσφαιρο με την υπαίθρια δραστηριότητα, την ομαδικότητα αλλά και την ευκολία, καθώς δεν απαιτεί από τους παίκτες καμία ιδιαίτερη δεξιότητα ή φυσική κατάσταση, παρά μόνο κέφι και διάθεση για παιχνίδι! 

Πως παίζεται

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσει η συναρπαστική εμπειρία του Ball in The Box είναι 2 ομάδες των 6 ατόμων. Κάθε ομάδα απαρτίζεται από 2 "επιθετικούς", 3 "μέσους" και 1 τερματοφύλακα.

Επάνω σε κάθε μπάρα υπάρχει τοποθετημένος ένας κύλινδρος με 1, 2 ή 3 λαβές ανάλογα με τις θέσεις των παικτών. Έτσι, για να κινηθεί ένας παίκτης πρέπει να κινηθούν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του προς την ίδια κατεύθυνση (δεξιά ή αριστερά) για να φτάσουν στη μπάλα.

Το παιχνίδι επιτυγχάνει τη ζύμωση μεταξύ των ανθρώπων ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, ενθαρρύνοντας έτσι την ομαδική συνεργασία και την επικοινωνία των παιχτών.

Προδιαγραφές

      Το Ball in The Box είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες αφού προσαρμόζεται από παιδικό (6 έως 10 ετών) σε κανονικό (10 ετών και άνω) με λίγες κινήσεις. Απευθύνεται και στα δύο φύλα, ενώ δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή γνώση. Επίσης θεωρείται ακίνδυνο καθώς οι παίκτες δεν έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.  Η μπάλα που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι αντίθετα με την βαριά δερμάτινη του ποδοσφαίρου, είναι ελαφριά και υφασμάτινη. 

Είναι το πρώτο οργανομένο Human Football Table στην Ελλάδα.

Μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες των 6 ατόμων ( παιδιά ή ενήλικες).Μπορούν μεμονωμένα άτομα να φτάσουν στη Χώρα και να δημιουργηθούν εκείνη την ώρα οι ομάδες.

 Θα υπάρχει διαιτητής του αγώνα. Έπαθλα για την ομάδα που θα κερδίσει το Τουρνουά και αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους όσους λάβουν μέρος.

 

Πληροφορίες συμμετοχές στο 6936994980 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ball in The Box – Το ανθρώπινο ποδοσφαιράκι
Σάββατο & Κυριακή 16 – 17  Απριλίου 2016
Ώρες διεξαγωγής :
Σαβ. :  12.00  – 20.00
Κυρ. :  11.00  – 20.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση