Λαμία: Οι "300" τίμησαν τον Γιώργο Καραγιαννίδη (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 19:51 Λαμία: Οι "300" τίμησαν τον Γιώργο Καραγιαννίδη (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη σημαντική εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Φιλοσοφικός και Επιστημονικός Όμιλος Λαμίας "300" στη Λαμία.

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ο Λαμιώτης Καθηγητής Πληροφορικής και Δικτύων του ΑΠΘ  Γιώργος Καραγιαννίδης είναι ένας από τους επτά ‘Έλληνες ακαδημαϊκούς που περιλαμβάνονται στη λίστα των 3.000 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως (δείτε εδώ).

Ο διακεκριμένος επιστήμονας μίλησε για την επόμενη ημέρα στο ίντερνετ, καθώς επίσης και για την έρευνα που κάνει με την ομάδα του στο ΑΠΘ, περιγράφοντας την "έκρηξη" στον τομέα της πληροφορίας και της επικοινωνίας, κυρίως της ασύρματης,  που αναμένεται μέχρι το 2020.

Ο Γιώργος Καραγιαννίδης μιλώντας στο LamiaReport χαρακτήρισε δεύτερη πατρίδα του τη Λαμία, ενώ με τα πιο θερμά λόγια για τον κορυφαίο, στον τομέα του Έλληνα επιστήμονα, μίλησε ο πρόεδρος του Ομίλου, Παναγιώτης Ιακωβής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση, που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα της οδού Λεωνίδου, ο Όμιλος "300"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση