Δυο Χρυσά Μετάλλια στους αγώνες Powerlifting για το Γυμναστήριο ballad center στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 08:35 Δυο Χρυσά Μετάλλια στους αγώνες Powerlifting για το Γυμναστήριο ballad center στη Λαμία!

Δυο χρυσά μετάλλια κατάφεραν να αποκομίσουν οι Αθλητές του "ballad center", Δημήτρης Βουραζάνης και Τζένη Ντάσιου, στους αγώνες "2ο HELLENIC CHALLENGE" που έγιναν στο Περιστέρι και τους οποίους διοργάνωσε το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου ΕΣΔΤ.

Το Γυμναστήριο "ballad center" ευχαριστεί τους Αθλητές για την μεγάλη διάκριση που πέτυχαν, το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου για την άψογη διοργάνωση, το γυμναστήριο The Core στο Περιστέρι για την φιλοξενία και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση!



Ενημερωθείτε για το πως μπορείτε και εσείς να γίνετε αθλητής του Powerlifting ή πως μπορείτε να προπονήστε απλά με Ασφάλεια και Αποτέλεσμα !

Στο Γυμναστήριο "ballad center" μπορείτε να αναπτύξετε και να ανεβάσετε την απόδοσή σας κατακόρυφα και να πετύχετε όλους τους στόχους σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεστε.

Γυμναστήριο "ballad center"
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ !!!

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !

Καραμανλή 22 Λαμία
Τηλ: 22310 47840 - 6907226426.

Δείτε φωτογραφίες από το  2ο HELLENIC CHALLENGE" που έγινε στο Περιστέρι:

Web: https://www.balladcenter.com
Facebook: https://www.facebook.com/balladcenter.GYM.LAMIA.GYMNASTHRIO.GYMNASTIRIO

"ballad center"
Γυμνάσου Αποτελεσματικά - Απόκτησε Δύναμη - Χτίσε το Σώμα σου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση