Ποιος έκλεψε την παράσταση μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 11:12 Ποιος έκλεψε την παράσταση μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαμία;

Την 25η Μαρτίου ο ουρανός της πόλης γέμισε με 5000 μπαλόνια "Opium Gourmet Coffee" και κάποιοι τυχεροί δοκίμασαν έναν νέο πρωτοποριακό καφέ, που ήρθε στη Λαμία, για να αλλάξει τα γευστικά δεδομένα της πόλης στην απόλαυση του καφέ...

Ο λόγος για τον καφέ " Opium", ένα νέο χαρμάνι της εισαγωγικής εταιρίας καφέ "Coffee Castle", που κυκλοφορεί σε επιλεγμένα Cafe στην πόλη της Λαμίας (Senal, Prince Of Pool, Steet Café, Μεστώ, Dolce, My Place, Fuente, Pueblo και Café Greco)

Μετά την παρέλαση της 25η Μαρτίου λοιπόν η εισαγωγική εταιρία καφέ "Coffee Castle" δώρισε σε μικρούς και μεγάλους 5.000 μπαλόνια με ήλιον και 2.000 διαφημιστικούς αναπτήρες στο κέντρο της Λαμίας, άλλα και στην ευρύτερη περιοχή.

Το αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας ήταν μέσα σε δυο ώρες όλοι οι μικροί μας φίλοι που παρευρέθηκαν στην παρέλαση να κρατάνε με χαμόγελο από ένα μπαλόνι "Opium Gourmet Coffee"  

Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος, για να δοκιμάσει και να ενημερωθεί για το νέο αυτό χαρμάνι του καφέ  "Opium", ο οποίος εξέπληξε θετικά όσους τον δοκίμασαν και φυσικά απέκτησε περισσότερους φανατικούς φίλους, που στο εξής θα πίνουν μόνο "Opium" καφέ !!!

Δοκίμασέ τον κι εσύ και θα καταλάβεις το γιατί...

Δείτε βίντεο:


 

Δείτε φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση