Σε εξέλιξη το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 10:16 Σε εξέλιξη το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Η πασίγνωστη ειδική διαδρομή «Μπράλος» που έχει μήκος 11,67 χιλιομέτρων και είναι από τις αγαπημένες διαδρομές πληρωμάτων και θεατών, επικεντρώνει σήμερα Κυριακή το ενδιαφέρον για το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, με το καθαρά αγωνιστικό μέρος να περιλαμβάνει τρία αγωνιστικά περάσματα από τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Ο αγώνας προσμετρά σε δύο ξεχωριστούς θεσμούς ράλλυ, αφού αποτελεί τον 2ο Γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, όντας παράλληλα ο 2ος Γύρος του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ, που είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, έγινε ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων. Από τη διαδικασία του Τεχνικού Ελέγχου, πέρασαν 53 αυτοκίνητα, όσα δηλαδή βρίσκονται και στη λίστα συμμετεχόντων!

Η κάμερα του LamiaReport ήταν εκεί... δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση