«Maison Kids» Έτσι λένε τώρα το Παιδικό Ρούχο στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 08:36 «Maison Kids» Έτσι λένε τώρα το Παιδικό Ρούχο στη Λαμία!

Είναι στον πεζόδρομο της Βύρωνος, στο κέντρο της πόλης... ντύνει τα παιδιά, επώνυμα και οικονομικά... και υποδέχεται το καλοκαίρι με Έκπτωση 15% σε όλα τα πακέτα βάπτισης!!!

Ο λόγος για το πρωην κατάστημα «Marasil», Βύρωνος 12 στη Λαμία. Ο Παναγιώτης και η Σούλα Κόρκου, το ανανέωσαν και δημιούργησαν, με πολύ μεράκι και αγάπη για το παιδί, το «Maison Kids».

Στο νέο κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα συλλογής παιδικών ρούχων και φυσικά εμπλουτισμένη την παιδική κολεξιόν και με άλλες επώνυμες εταιρείες.

«Maison Kids» Ελάτε να γνωρίσετε την collection μας Spring-Summer 2016!

Στο «Maison Kids» σας περιμένουν κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως MAYORAL - LOSAN - EBITA - GANG-M&B, που εγγυώνται άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές!!!

Το «Maison Kids» αποτελεί την καλύτερη επιλογή και για τη βάπτιση του μωρού σας, αφού συνεργάζεται με τους γνωστούς οίκους βαπτιστικών ALEXANDROS - DOLCE BAMBINI - MI CHIAMO - BABY BLOOM - BEBE EN ROSE..

Επίσης σας προσφέρει Έκπτωση 15% σε όλα τα πακέτα βάπτισης!!!

Τώρα τα παιδιά απέκτησαν το δικό τους χώρο στη Λαμία και είναι το «Maison Kids» στον πεζόδρομο της Βύρωνος, στο κέντρο της πόλης...

Και για δώρο στο βαφτιστήρι «Maison Kids», γιατί ντύνει τα παιδιά και επώνυμα και οικονομικά !!!

 Ελάτε στην παρέα μας στο facebook.com/MaisonKidsLamia

LOSAN

M&B FASHION

MAYORAL

EBITA

«Maison Kids» Έτσι λένε τώρα το Παιδικό Ρούχο στη Λαμία!

Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο facebook.com/MaisonKidsLamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση