Στις «4» καλύτερες ομάδες το 6ο Λύκειο Λαμίας! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 09:00 Στις «4» καλύτερες ομάδες το 6ο Λύκειο Λαμίας! (ΦΩΤΟ)

Προκρίθηκε στα ημιτελικά Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας η ομάδα ποδοσφαίρου του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας και... καλπάζει προς την κορυφή!!!

Μια τεράστια νίκη πέτυχαν χθες στα Τρίκαλα οι πρωταθλητές Στερεάς του Σχολικού Πρωταθλήματος, όπου έπαιζαν στην προημιτελική φάση με μια από τις καλύτερες ομάδες, το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά του 6ου Λυκείου έδειξαν ότι έχουν τσαγανό και τη στόφα του πρωταθλητή, αφού διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και τη συγκέντρωσή τους, σε πολλά και διάφορα που έγιναν, τα οποία δεν είναι ώρα για να τα αναλύσουμε.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα ποδοσφαίρου του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας είναι στα ημιτελικά της διοργάνωσης και αν συνεχίσει έτσι γιατί όχι μπορεί να ανέβει και σε ένα από τα βάθρα των πρωταθλητών.

Ο χθεσινός αγώνας στο γήπεδο της Πηγής Τρικάλων κόντρα στο Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης και στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος με 1-1.

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, που ακολούθησε οι Λαμιώτες αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την ημιτελική φάση με 5-4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας της ομάδας του 6ου ΓΕΛ, Λεωνίδας Αγγελής, ο οποίος μάλιστα χθες γιόρταζε. Το καλύτερο δώρο λοιπόν που έκανε στον εαυτό του, αλλά και στους συμπαίκτες του ήταν να αποκρούσει το τρίτο κατά σειρά πέναλτι των αντιπάλων.

Το γκολ της ομάδας στον αγώνα πέτυχε ο Πατσαρούχας, που επέστρεψε δυναμικά, ενώ στα πέντε πέναλτι βρήκαν στόχο οι: Σάπιος, Παπαλέξης, Ρίζος, Πατσαρούχας και Γιαννακάκος. Η επόμενη φωτογραφία μιλάει από μόνη της για την αγωνία των παιδιών στην δοκιμασία των πέναλτι.

Η τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη (19-20/4) στη Βέροια. Οι "4" ομάδες που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά είναι: 6ο ΓΕΛ Λαμίας, ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας και ΓΕΛ Αρναίας.

Σε όλη αυτή την καταπληκτική πορεία τα παιδιά έχουν στο πλευρό τους την προπονήτρια - γυμνάστρια του 6ου ΓΕΛ κ. Χρύσα Νασιοπούλου σε συνεργασία με τον επίσης γυμναστή, Θανάση Μαγγέλα.

Η σύνθεση για το 6ο ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ: (Αγγελής, Σάπιος, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακάκος, Δικέλης, Καραγιώργος Μ., Καραγιώργος Β., Ρίζος, Παπαλέξης, Φαρμάκης, Πατσαρούχας.

Δείτε φωτογραφίες από την μεγάλη νίκη του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας και την πρόκριση στα ημιτελικά:

Παιδιά συγχαρητήρια.... ελπίζουμε και ευχόμαστε να σας δούμε και πρωταθλητές!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση