Είσαι νονά; Τα πιο όμορφα δώρα για το βαφτιστήρι είναι εδώ! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 08:02 Είσαι νονά; Τα πιο όμορφα δώρα για το βαφτιστήρι είναι εδώ! (ΦΩΤΟ)

Παιδικά παπουτσάκια και ρούχα από τα αγαπημένα σας brands και θα κάνετε…Ανάσταση! Νέα άφιξη: Μaison Marasil !

Το Πάσχα πλησιάζει και το βαφτιστήρι σου σε περιμένει… Ένα όμορφο φόρεμα με ανοιξιάτικα prints για τα κορίτσια, ένα ζευγάρι sneakers ή μοντέρνα παπούτσια για τα αγόρια είναι ιδανικές ιδέες για δώρα. Στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στη Λαμία , με μια βόλτα, θα βρεις τα πάντα, άνετα και γρήγορα, σε ένα μόνο κατάστημα.

Συνδύασε το δώρο σου από τα κορυφαία παιδικά brands όπως με μία λαμπάδα ή ένα σοκολατένιο αυγό και σίγουρα αυτό το Πάσχα θα είσαι «η καλύτερη νονά όλου του κόσμου»!

marasilcampaign
Maison Marasil

Στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα βρείτε τώρα και την εταιρεία Marasil. Η νέα της συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 σας περιμένει: Απολαύστε τα βαφτιστήρια  σας ντυμένα με μοναδικά floral looks, πολύχρωμες πινελιές, trendy συνδυασμούς με το στυλ maison Marasil!!!

politikos-2

politikos-4

politikos-5

 

Ακόμα, Alouette, Lapin, Μούγερ, Geox, Converse, Mexx, Mandarino, Sprint, Energiers, Matou, Tommy Hilfiger, Chief, Tom Tailor, Nike, Adidas, Reebok και τα βρεφικά Λητώ.

marasil6
Maison Marasil

Για τη νονά : Πάμε κλασικά με δώρο παπούτσια – λαμπάδα. Διάλεξε τα πιο μοντέρνα σχέδια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες Mούγερ, Geox, Camper 

Η πιο παραδοσιακή προσέγγιση πασχαλινού δώρου είναι ο πατροπαράδοτος συνδυασμός «λαμπάδα και παπουτσάκια». Αν θέλετε να τηρήσετε αυτή την παράδοση, εντοπίσαμε αυτά τα γλυκύτατα κοριτσίστικα παπούτσια σε ανοιξιάτικα χρώματα

camper2-3
Camper

 

mouger 1-2
Αριστερά: Μπαλαρίνα δερμάτινη, ροζ, με φιογκάκι και στρας και ανατομικό πάτο και δεξιά : Μπαρέτα δερμάτινη, ροζ, με φιογκάκι, με αυτοκόλλητο κούμπωμα, ψηλή φτέρνα και ανατομικό πάτο/Μούγερ
geox5
Geox
mouger3
Παπούτσι αθλητικού τύπου, μωβ με αυτοκόλλητα κουμπώματα/Converse

 

ενώ για τα αγοράκια βρήκαμε αυτά τα σταράκια σε κόκκινο χρώμα,σε γκρι με κόκκινο και σε denim.

converse s
Converse
mouger5
Μποτάκι αθλητικού τύπου, γκρι-κόκκινο, με κορδόνια και αυτοκόλλητο κούμπωμα στο πλάι/Converse

 

converse (2)
Converse

Για τη θεία: Ντύσε τα αγαπημένα σου ανίψια με τα ωραιότερα ανοιξιάτικα ρουχαλάκια και στάσου δίπλα τους …περήφανη στην Ανάσταση!

Τι πιο πασχαλινό από ένα λουλουδάτο φορεματάκι σε παστέλ τόνους για την ανιψιά σας;

 

marasil2
Aριστερα: παιδικό twin set με μπλούζα σε γραμμή Α από floral ύφασμα και δεξιά: βρεφικό φόρεμα με βρακάκι από devore floral ύφασμα με τιράντες από δαντέλα και απλικέ λουλούδια / Maison Marasil

Αυτά τα χαριτωμένα σχέδια τα εντοπίσαμε στο corner της  Maison Marasil ενώ στην ίδια συλλογή θα βρείτε κι άλλες επιλογές σε ανοιξιάτικα φορεματάκια για κορίτσια κάθε ηλικίας. Τα χρώματα γλυκαίνουν, γίνονται πιο παστέλ, πιο ροζ, πιο μπεζ, για τα κοριτσάκια μας, κίτρινα σαν τον ήλιο, γεμάτα λουλούδια σαν τους κήπους, ακόμα πιο χαριτωμένα, ακόμα πιο ζωντανά, πιο παιχνιδιάρικα.

politikos-8

MARASIL11
Maison Marasil
alouette_2
Alouette
lapin3n
Lapin

Στα ρούχα για τα αγοράκια μας, οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου κυριαρχούν, στα χρώματα και στις αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας.

marasil4
Maison Marasil
marasil3
Denim πουκάμισο με τυπώματα και ειδική επεξεργασία, 100% βαμβάκι / Maison Marasil
lapin1
Lapin
alouette_3
Alouette

Για τη μαμά: Αγόρασε για το «καμάρι» σου τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια από το παιδικό τμήμα του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. Για να τρέχει αυτό…. κι όχι εσύ!

Θέλετε να δείτε το παιδάκι σας να χοροπηδά… κυριολεκτικά από τη χαρά του και να φοράει συνέχεια τα πιο άνετα και στιλάτα αθλητικά όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι; Ανακαλύψτε στο τμήμα των αθλητικών, παιδικά Nike, Adidas, Reebok, All star/Converse

nike1
Nike
nike3
Nike

Ανακάλυψε περισσότερα παπούτσια και ρούχα και στις καλύτερες τιμές, στον 3ο όροφο του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και το βαφτιστήρι σου σίγουρα θα σε λατρέψει!

Καλό Πάσχα !

 

geox3
Geox
geox1
Geox
marasil5
Maison Marasil

 

geox4
Geox
MARASIL10
Maison Marasil
converse
Converse
MARASIL12
Maison Marasil

 

POLITIKOS_LOGO_2015_horizontal

 

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ. 22310 38604
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση