Αυτοί "οι 20 νοματαίοι" είναι πραγματικά απίστευτοι! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 17:29 Αυτοί "οι 20 νοματαίοι" είναι πραγματικά απίστευτοι! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο η ερασιτεχνική ομάδα «Οι 20 νοματαίοι» έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση, καταφέρνοντας να κάνουν τον κόσμο να«κλαίει» από τα γέλια για σχεδόν 2 ώρες...

Πρόκειται για τη γνωστή Ελληνική ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» την οποία η ομάδα του Γιάννη Καλογήρου διασκεύασε και απέδωσε καταπληκτικά στο Θέατρο της Λαμίας.

Παρά το γεγονός πως ο θίασος αποτελείται από πολύ νέα παιδιά, τα οποία ασχολούνται ερασιτεχνικά με το θέατρο, το κοινό της Λαμίας πραγματικά μαγεύτηκε. Οι «νοματαίοι»  δούλεψαν πολύ σκληρά και αυτό φάνηκε επί σκηνής καθώς προσέφεραν ένα άρτιο θέαμα γεμάτο κωμικές στιγμές που έκανε ακόμα και τον πιο δύσκολο θεατή να δακρύσει απ΄τα γέλια.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη και ο κόσμος αντί εισιτηρίου προσέφερε τρόφιμα για τους πρόσφυγες!

Σκηνοθεσία & επιμέλεια κίνησης: Ιωάννης Καλογήρου

Πρωταγωνιστούν:  Παναγιώτα Αλεξοπούλου, Ευπραξία Ζέλου, Σοφία Ηλίεβα, Ελένη Καλογήρου, Ιωάννης Καλογήρου, Ελένη Καραγιάννη, Αργυρούλα Κουφαλέξη, Αργύρης Μιχαλοστάμος, Πολύκαρπος Μόσχος, Μαρία Μπίγγου, Ιάκωβος Μποροβίλος, Ιωάννης Πλάκας, Σπύρος Σκαφίδας, Νικόλαος Τσιγαρίδας, Ανθούλα Τσίκνη, Μαρία Τσιουτσουμάκα, Μαργαρίτα Τσιρόζογλου, Αφροδίτη Φυτιλή, Ανθούλα Φώτη, Αναστασία Χατζηλιάδη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση