Λαμία - Ρωσία…συμμαχία και στον πολιτισμό! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 13:51 Λαμία - Ρωσία…συμμαχία και στον πολιτισμό! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μέρος των εκδηλώσεων στα πλαίσια του «2016 Έτος Ελλάδας- Ρωσίας», παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας το απόγευμα της Δευτέρας 25 Απριλίου 2016!

Για να είμαστε πιο ακριβής, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις μιας και θα υπάρχει συνέχεια στη συνεργασία αυτή! Να σημειώσουμε ότι η Λαμία είναι ανάμεσα στις μόλις τρεις πόλεις που συμμετέχουν στις δράσεις αυτές, όπως η Αθήνα, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη! Μια πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων για να γνωρίσυμε τον πολιτισμό της Ρωσίας και στην πόλη μας!

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας λοιπόν, προβλήθηκε  η ταινία «Αιχμάλωτη του Καυκάσου», του Λεωνίδα Γκαϊντάι (Leonid Gaidai) με τη διάσημη ηθοποιό Ναταλία Βαρλέι (Natalya Varley). Μια ταινία με έξυπνο χιούμορ που μέσα από ένα παραδοσιακό έθιμο κάποιοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις δολοπλοκίες τους! Γενική διαπίστωση αποτελεί το ότι οι Ρώσοι κινηματογραφιστές τα τελευταία χρόνια ξέφυγα από το βαρύ και αργό γύρισμα του Ταρκόφσκυ και με πνευματώδης χιούμορ ασκούν την «πολιτική» τους! Οπως και να έχει, δυστυχώς στη Λαμία δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ποτέ μια τέτοια ταινία και μακάρι να έχουμε και άλλες παρόμοιες προβολές για να γνωρίσουμε καλύτερα τον βόρειο αυτό «γίγαντα» που λέγεται Ρωσία! Αλλωστε οι Ρώσοι αποτελούν πια μήλο της έριδος για τα μεσογειακά κράτη όσον αφορά τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τον πολιτισμό!

Ακολούθησε συναυλία με τους ηθοποιούς και συνάντηση-συνομιλία με τους καλλιτέχνες.Παρακολουθήστε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση