Πόσο ήσυχα κοιμάσαι στο σπίτι σου;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 13:40 Πόσο ήσυχα κοιμάσαι στο σπίτι σου;

Γνώρισε μια νέα πρόταση για την Ασφάλεια του σπιτιού σου!

Το ζήτημα της ασφάλειας είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετό κόσμο ακόμη και τέτοιες μέρες. Οι διακοπές του Πάσχα είναι προ των πυλών και εμείς αναγκαζόμαστε να έχουμε στο μυαλό μας την ασφάλεια του χώρου και της περιουσίας που αφήνουμε πίσω.

Ένα συχνό φαινόμενο που σχετίζεται με την προστασία του χώρου σας είναι η παρουσίαση προβλημάτων που εμφανίζονται μετά την εγκατάσταση ενός συστήματος/λύσης ασφαλείας. Τέτοια λάθη αν και έχουν διαφορετικές αφετηρίες, όπως είναι η πρόχειρη μελέτη, η επιλογή μη αξιόπιστου συστήματος, η λανθασμένη παραμετροποίηση/ συντήρηση του κ.α., καταλήγουν να έχουν τα ίδια αποτελέσματα: κόστος, αναξιοπιστία.

Η GROUP K.V.P. SECURITY SOLUTION γνωρίζοντας πως το σπίτι σας στεγάζει ό,τι πολυτιμότερο έχετε, θεωρεί πως δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης ασφαλείας. Για το λόγο αυτό μέσα από ένα πιστοποιημένο σύστημα δράσης, επισκέπτεται τον χώρο σας, αναλύει τις ανάγκες σας προσφέροντάς σας, μία λύση, τόσο εξατομικευμένη, όσο και ολοκληρωμένη.

Στη GROUP K.V.P. στόχος είναι η βελτιώση της ποιότητα ζωής των πελατών της, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι και τα πράγματα για τα οποία νοιάζεστε περισσότερο, είναι ασφαλή και προστατευμένα.

Προστατέψτε την οικογένειά σας και την περιουσία σας, επιλέγοντας την τοποθέτηση του Συστήματος Συναγερμού Τελευταίας Τεχνολογίας της GROUP K.V.P. SECURITY SOLUTION με παράλληλη σύνδεσή του με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης:

Συστήματα συναγερμού πιστοποιημένα κατά ISO με προστασία έως και Grade 4, βάσει του Ευρωπαϊκού πρότυπου ΕΝ50131.
Eγγύηση στις δομημένες καλωδιώσεις, χωρίς κινδύνους παρεμβολών.
Σύνδεση με Τελευταίας Τεχνολογίας Κέντρο Λήψεως Σημάτων.
Ταχεία προσωπική ενημέρωση και ειδοποίηση τις αρχές όταν απαιτείται.
Συνεχής υποστήριξη από την πιστοποιημένη ομάδα τεχνικών και συμβούλων της GROUP K.V.P. SECURITY.
Τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας.
Δυνατότητα εγκατάστασης ευφυούς συστήματος ανάλυσης των καταγραφών σε πραγματικό χρόνο.
Δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης του συστήματος συναγερμού και του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε πραγματικό χρόνο μέσω smartphone.

Τηλ: 22310 30150
mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site: www.groupkvp.gr

facebook: facebook.com/Group-KVP

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση