Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ακούσαμε Θεοδωράκη από τον Στέφανο Κορκολή (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 16:00 Λαμία: Ακούσαμε Θεοδωράκη από τον Στέφανο Κορκολή (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ότι και να γράψεις για τη μουσική βραδιά που παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και στο πιάνο τον Στέφανο Κορκολή, είναι λίγα!

Η Σοφία Μανουσάκη έκλεψε τις εντυπώσεις με την επιβλητική φωνή και τη μοναδική της ερμηνεία στα τραγούδια του Μίκη, ο Κορκολής "δυνατός" όπως πάντα στο πιάνο, ο Αλέξης Κοτσώρης ερμήνευσε τόσο δραματικά την ποίηση της Αναστασίας Βούλγαρη και το Μουσικό Σχολείο για ακόμη μια φορά μας έδειξε την πολύ καλή δουλειά που κάνει!

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ” στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του LamiaNigrtrun διοργάνωσε μια συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαίου 2016 στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας

Σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, Ο Στέφανος Κορκολής στο πιάνο, ερμήνευσε και εντυπωσίασε με την εκπληκτική της φωνή η Σοφία Μανουσάκη, απήγγειλε ο ηθοποιός Αλέξης Κοτσώρης ποιήματα της Αναστασίας Βούλγαρη!

Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, από νωρίς έγινε το αδιαχώρητο, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαίου 2016, στην πλατεία Ελευθερίας με πάνω από 2000 συμμετέχοντες στο LamiaNightRun.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και αύριο Τετάρτη στα γραφεία της Διοργάνωση στην Διάκου. Μάθε λεπτομέρειες εδώ

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή καταπληκτική μουσική βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο...