Σήμερα τα εγκαίνια στο νέο παραδοσιακό ξυλόφουρνο "ΠΙΝΑΚΩΤΗ"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 08:17 Σήμερα τα εγκαίνια στο νέο παραδοσιακό ξυλόφουρνο "ΠΙΝΑΚΩΤΗ"

Πινακωτή, η πρώτη σου επιλογή. Σταθερό σημείο αναφοράς στο γευστικό χάρτη της πόλης.

Το νέο κατάστημα με παραδοσιακό ξυλόφουρνο, λειτουργεί στην οδό Παπασιοπούλου 24, στα Γαλανέικα Λαμίας. Εγκαίνια το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα.

Ψωμί, όπως παλιά, ψημένο σε παραδοσιακό, χειροποίητο φούρνο με ξύλα.
 
Ψωμί που δελεάζει, που διεγείρει την όρεξη, που ξυπνάει γευστικές αναμνήσεις.
 
 
Ψωμί καμωμένο από διάφορα δημητριακά (σιτάρι, σίκαλη, καλαμπόκι) ψιλοκοσκινισμένο και μη, με προζύμι ή χωρίς, με σπόρους ή δίχως, σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, αποχρώσεις.
 
Ψωμί που προκαλεί απολαυστικούς προβληματισμούς, που σε οδηγούν στο να στέκεσαι απορημένος μπροστά σε ράφια που ξεχειλίζουν από γαργαλιστικές εικόνες.
 
 
Ψωμί που ζυμώνεται με σεβασμό στην παράδοση, παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά, μαστοριά, μεράκι, έμπνευση, πείρα, ικανότητα σωστής επιλογής και σωστού συνδυασμού των κατάλληλων πρώτων υλών.
 
Ψωμί που προσφέρεται από την εταιρεία "Πινακωτή", ένα όνομα συνυφασμένο με την ποιότητα, την αξιοπιστία, την ποικιλία των προϊόντων, την άψογη εξυπηρέτηση, τη δέσμευση για διαρκή βελτίωση.
 

Παραδοσιακός ξυλόφουρνος "ΠΙΝΑΚΩΤΗ", στην οδό Παπασιοπούλου 24, στα Γαλανέικα Λαμίας. Εγκαίνια το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση