Οι νέες εντυπωσιακές συλλογές της "MIKAEL" αφίχθησαν στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 19:17 Οι νέες εντυπωσιακές συλλογές της "MIKAEL" αφίχθησαν στη Λαμία!
Ανακάλυψε τώρα το δικό σου, ανάμεσα από μια τεράστια συλλογή και κάνε τις πιο glamorous εμφανίσεις στα events αυτού του καλοκαιριού!
 
politikos-mikael (12)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
 
Για τις επίσημες εμφανίσεις σου, σε γάμους, βαφτίσεις, parties, τώρα πια δεν χρειάζεται να τρέχεις….Η κορυφαία εταιρεία MIKAEL, είναι εδώ, στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, στη Λαμία!

Με μια μεγάλη ποικιλία σε βραδυνά φορέματα, κλασικά και νεανικά, στη MIKAEL θα ερωτευτείς σίγουρα κάποιο look αφού οι συλλογές της, καλύπτουν τις ανάγκες όλων των γυναικών κάθε ηλικίας και στιλ, ενώ η ποιότητα των υφασμάτων της και τα καλοραμμένα σχέδιά της θα αγκαλιάσουν και θα αναδείξουν το σώμα σου, όποιο κι αν είναι το νουμερό σου!
 
politikos-mikael (4)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
politikos-mikael (13)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
 
Κάνε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου στο επόμενο καλοκαιρινό πάρτι με ένα από τα πολυτελή cocktail φορέματα της νεανικής collection. Μοντέρνα πλαϊνά κοψίματα, κεντήματα με πέτρες και sexy διαφάνειες, σε σχέδια που ακολουθούν τα φετινά trends θα σε κάνουν να λάμψεις. Κομμάτια με ιδιαίτερα δεσίματα στην πλάτη, βαθύ V ντεκολτέ ή cropped top με ψηλό λαιμό, διαφάνειες που δημιουργούν την ψευδαίσθηση γυμνού δέρματος…
 
politikos-mikael (8)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
politikos-mikael (7)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
politikos-mikael (10)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
politikos-mikael (11)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
 
Αναζητάς ένα φόρεμα για να εκφράσεις τη ρομαντική σου πλευρά; Είσαι στο σωστό κατάστημα. Δοκίμασε τα μακριά, αέρινα φορέματα από ζέρσεϊ ή μετάξι της Mikael που μπορούν να αποκτήσουν τόσο επίσημο όσο και χαλαρό ύφος ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις για την κάθε περίσταση. Σχεδιασμένα να ακολουθούν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, κολακεύουν ακόμα κι εκείνες που έχουμε λίγα κιλάκια παραπάνω. Σε παστέλ αποχρώσεις, όπως baby pink ή κίτρινο που το είδαμε αρκετά στο «κόκκινο χαλί», ιδανικά για πρωϊνούς γάμους και βαφτίσεις ή στην παλέτα του μπλε-πράσινου – κατεξοχήν χρώματα που θυμίζουν θάλασσα και καλοκαίρι – όποιο κι αν επιλέξεις, η εμφάνισή σου θα είναι …παραμυθένια!
 
politikos-mikael (6)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
politikos-mikael (1)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
politikos-mikael (3)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
 
Τέλος, για πιο κλασικό και elegant ύφος, η Mikael έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σειρά – ιδανική για τη μαμά της νύφης, θα λέγαμε – στην οποία θα βρεις θηλυκά βραδινά φορέματα, σε σχέδια με άνετη εφαρμογή και προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως πολυτελείς δαντέλες, και λαμπερά κεντήματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
 
politikos-mikael (2)
MIKAEL, Spring-Summer 2016
 
Chic πολυτέλεια, σύγχρονος ρομαντισμός, edgy αισθησιασμός. Τρία στυλ, τρεις συλλογές, μία εταιρεία : MIKAEL
 
 
Δείτε τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 στο mikael.gr και στο corner του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, στη Λαμία.

POLITIKOS_LOGO_2015_horizontal
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ. 22310 38604
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση