Hot Summer Deals από τα Ν.R.G. Sports στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 13:00 Hot Summer Deals από τα Ν.R.G. Sports στη Λαμία
Οι προσφορές και τα δώρα δεν σταματούν ποτέ στα N.R.G. Sports (Αθλητικά Είδη “Το Δίχτυ”).
 
Από  Τρίτη 31/5  και για 10 ημέρες, τα N.R.G. Sports σας προετοιμάζουν  για το καλοκαίρι. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι αν αυτή την εποχή θέλεις να κάνεις τις αγορές σου σε καλοκαιρινά είδη,  μην χάσεις την ευκαιρία να επισκεφτείς το κατάστημα N.R.G. Sports, Χατζοπούλου 1 ( πίσω από τα Δικαστήρια), για να απολαύσεις πραγματικές προσφορές σε αντρικά-γυναικεία μπλουζάκια, σαγιονάρες, καπέλα, σορτς, μαγιό αλλά και βερμούδες από 10,00 ευρώ.
 
 
Όλα τα επώνυμα και αυθεντικά brands (Nike, Adidas, Brunnoti,  Erke, Maui&Sons, Arena) μόνο στα N.R.G. sports σε μοναδικές τιμές.
 
 
 
 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΡΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ.
 
Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση