Γιατί να βάλω αγγελία στο LamiaReport

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 00:50 Γιατί να βάλω αγγελία στο LamiaReport

Γιατί την ΑΓΓΕΛΙΑ σου τη διαβάζουν πραγματικά χιλιάδες αναγνώστες !!!

Η απήχηση που έχουν οι αγγελίες στο LamiaReport είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αυτό συμβαίνει γιατί το LR είναι η μεγαλύτερη Ηλεκτρονική Εφημερίδα στην Κεντρική Ελλάδα (Στερεά και Θεσσαλία) η οποία έχει, κατά μέσο όρο, καθημερινά  37.000 επισκέψεις.

Η αγγελία σας στο LR δεν εμφανίζεται μόνο στην ενότητα "ΑΓΓΕΛΙΕΣ". Εμφανίζεται και μέσα στα άρθρα του LR, στην αρχική σελίδα, αλλά και στο facebook.com/LamiaReport-Αγγελίες.

Για οποιαδήποτε ΑΓΓΕΛΙΑ δοκιμάστε την "αναγνωσιμότητα'  του LR και θα εκπλαγείτε ευχάριστα!!!


Πως μπορώ να στείλω την Αγγελία μου στο LamiaReport;

Τέρμα πια οι αναποτελεσματικές καταχωρήσεις που κοστίζουν και δεν αποδίδουν. Μόλις καταχωρήσετε την αγγελία σας, θα είστε σε θέση να δείτε την άμεση "απήχηση" που θα έχει. Το κόστος της Αγγελίας ξεκινάει από 20€ το μήνα. Μπορείτε εάν θέλετε να ζητήσετε να ενημερωθείτε και για επιλεγμένα πακέτα προβολής της Αγγελίας σας, που υπάρχουν στο LamiaReport.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια πλήρη ενημέρωση (τηλ: 22310 66155).

Ο τρόπος καταχώρησης είναι απλός και άμεσος. Μπορείτε να στείλετε την αγγελία σας:

  1. Ηλεκτρονικά, μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα καταχώρησης.
  2. Τηλεφωνικά, στο 22310 66155 (εργάσιμες ημέρες και ώρες)
  3. Στα γραφεία μας στο κέντρο της πόλης, πλατεία Πάρκου 13 (1ο όροφος) - Λαμία.

Στο LR η αγγελία σας... πιάνει τόπο, ενώ εσείς έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε ειδικό αρχείο "Αναφοράς Απόδοσης" το οποίο σας παρουσιάζει αναλυτικά την απήχηση της αγγελίας σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση