SALUTE: "Into The Woods" - Απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 15:32 SALUTE: "Into The Woods" - Απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας!

Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων της φετινής σχολικής χρονιάς, η Σχολή Γυμναστικής Salute παρουσιάζει την παράσταση εμπνευσμένη από το musical "Into The Woods", την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μια συναρπαστική μουσικοχορευτική περιπέτεια από τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής και Μοντέρνου Χορού της Σχολής Γυμναστικής Salute, για μικρούς και μεγάλους εξερευνητές!

Σχετικά με το έργο:
Ένας άτεκνος φούρναρης και η σύζυγός του ανακαλύπτουν ότι μια εκδικητική μάγισσα τους έχει καταραστεί. Η Μάγισσα τους αποκαλύπτει ότι η κατάρα μπορεί να σπάσει αν καταφέρουν να αποκτήσουν κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα. Έτσι ο φούρναρης και η σύζυγός του ξεκινούν την περιπέτειά τους μέσα στο δάσος για να εντοπίσουν τα αντικείμενα αυτά, συναντώντας στο δρόμο τους γνωστά πρόσωπα από τα παραμύθια: την Κοκκινοσκουφίτσα, την Σταχτοπούτα και τον Τζακ (από τη γνωστή Φασολιά), την Έλσα από το Frozen κ.α.

Είσοδος Ελεύθερη

Σχολή Γυμναστικής SALUTE
Υψηλάντη 40 - Λαμία
Τηλ. 22310 26767
www.salute.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση