Η ΕΛ.ΑΣ. κοντά στην κοινωνία...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 08:20 Η ΕΛ.ΑΣ. κοντά στην κοινωνία...

Ένα περίπτερο στην φετινή 50η ΠΕΛ, που αξίζει να επισκεφθείτε... (βρίσκεται στο Β΄ κτίριο).

«Η συμμέτοχη μας στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας δεν έχει τυπικό ή εθιμικό χαρακτήρα. Η παρουσία μας εδώ δηλώνει ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην κοινωνία, προστατεύοντας και υπηρετώντας τους πολίτες. Αυτό είναι το ουσιαστικό περιεχόμενο και η έννοια της συμμετοχής μας», είπε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, εγκαινιάζοντας το Πληροφοριακό Κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας στην ΠΕΛ.

Ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη φετινή εκθεσιακή περίοδο και γι αυτό κάλεσε τους πολίτες να επισκεφτούν το Πληροφοριακό Κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους αστυνομικούς που εργάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να λειτουργήσει και φέτος το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Καλό θα είναι να επισκεφθείτε το Περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας μαζί με τα παιδιά σας, για να διαπιστώσουν από κοντά ότι ο αστυνομικός δεν είναι ο "μπαμπούλας". Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, έχει τοποθετηθεί τεχνητός ασφαλτοτάπητας στον οποίο τα παιδιά, με την βοήθεια έμπειρων και εκπαιδευμένων τροχονόμων, θα μπορούν να ενημερώνονται πρακτικά σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Επίσης παρουσιάζονται δράσεις που στοχεύουν στη θεμελίωση της σχέσης της Ελληνικής Αστυνομίας με τους πολίτες, όπως οι θεσμοί των «Κινητών Αστυνομικών Μονάδων» και του «Αστυνομικού της Γειτονιάς»

Δείτε φωτογραφίες από το Πληροφοριακό Κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας στην 50η ΠΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση